radyo
radyo

EKONOMİ

Kayseri Büyükşehir'den asfalt hamlesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolların bakımı ve yeni açılan yolların yapımında kullanılacak sıcak asfaltın temini için inşa edilen, saatte 240 ton üretim yapabilen, son teknoloji asfalt plenti faaliyete geçti.Mehmet UZEL (KAYSER...

9 Ekim 2022 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 485 kez okunmuştur

Kayseri Büyükşehir'den asfalt hamlesi
Kayseri Büyükşehir'den asfalt hamlesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolların bakımı ve yeni açılan yolların yapımında kullanılacak sıcak asfaltın temini için inşa edilen, saatte 240 ton üretim yapabilen, son teknoloji asfalt plenti faaliyete geçti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Kayseri’nin daha modern, daha güvenilir ve daha konforlu ulaşım için üretmeye ve modern yollar inşa etmeye devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki mevcut yolların bakımı ve yeni açılan yolların yapımında kullanılacak sıcak asfaltın temini için inşa edilen, saatte 240 ton asfalt üretimi yapabilen, son teknoloji asfalt plenti faaliyete geçti.

Gesi Gürpınar’da faaliyet gösteren Asfalt ve Agrega Üretim Tesisleri’nde modern, teknolojinin en üst düzeyinin kullanıldığı hizmet ile saatte 240 ton sıcak asfalt üretimi yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Piyasanın en sağlıklı, en kaliteli, en modern ve en kapasiteli, saatte 240 ton asfalt üreten bir tesisini faaliyete geçirdik. Büyükşehir Belediyemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Allah kaza bela vermesin” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑