radyo
radyo

SPOR

Kocaeli'de Başkan Büyükakın Karate Milli takımıyla buluştu

Türkiye Karate Milli Takımı, Gaziantep'te yapılacak "Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası”na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde hazırlandı.KOCAELİ (İGFA) - Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı...

16 Mayıs 2022 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 500 kez okunmuştur

Kocaeli'de Başkan Büyükakın Karate Milli takımıyla buluştu
Kocaeli'de Başkan Büyükakın Karate Milli takımıyla buluştu

Türkiye Karate Milli Takımı, Gaziantep'te yapılacak "Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası”na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde hazırlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gaziantep'te yapılacak "Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası” için Kocaeli’de kampa giren milli takım ile buluştu.

Başkan Büyükakın ile bir araya gelen milli takım sporcuları ve yetkililer, kendilerine ev sahipliği yaptığı için Başkan Büyükakın’a teşekkür ederek, kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım’ın da yer aldığı birliktelikte, Karate başta olmak üzere ulusal ve uluslararası spor organizasyonları üzerine değerlendirmelerde de bulunuldu.

“HER ZAMAN SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında yarışacak sporculara başarılar dileyen Başkan Büyükakın, milli takım sporcularıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Birliktelikte aynı zamanda Kocaelili olan Karate Milli Takım Teknik Kurul Üyesi ve Dünya Şampiyonu Karateci Haldun Alagaş ile birlikte Kağıtspor Genel Sekreteri Bekir Köksal da yer aldı. Milli takımda aynı zamanda Kağıtspor’dan Tuba Yakan ve Ömer Abdurrahim Özer hazır bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑