radyo
radyo

ASAYİŞ

KOCAELİ'DE GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYAN MASKELİ BEŞLER KISKIVRAK YAKALANDI

Maskeli Beşler çetesi olarak bilinen çeteye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı. Çetenin Kocaeli, İstanbul ve Tekirdağ'da girdikleri çok sayıda evden elektronik, ziynet eşyası ve 100 bin TL değerinde bir ot

28.03.2024 - 22:04:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.905 kez okunmuştur

KOCAELİDE GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYAN MASKELİ BEŞLER KISKIVRAK YAKALANDI
KOCAELİ'DE GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYAN MASKELİ BEŞLER KISKIVRAK YAKALANDI

Kocaeli, İstanbul ve Tekirdağ'da girdikleri çok sayıda evden elektronik, ziynet eşyası ve 100 bin TL değerinde bir otomobil çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan "Maskeli Beşler" isimli çetenin 4 üyesi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Kocaeli'nin İzmit ilçesinde girdikleri bir evden 5 bin TL değerinde 2 adet cep telefonu çalan şahıslar, aynı gün Gebze ilçesi Arapçeşme Mahallesi'ndeki bir evden 120 TL değerinde para, elektronik eşya ve yaklaşık 100 bin TL değerinde bir otomobil çalarak kayıplara karıştı. Olay sonrası takip başlatan Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğiekiplerince düzenlenen operasyonda "Maskeli Beşler" adlı çetenin 5 üyesi gözaltına alındı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Şahıslardan H.C., Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesindeki işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edilirken M.C., B.K., E.Ü. ve E.Y. isimli şahıslar Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen M.C., B.K., E.Ü. ve E.Y.'nin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verilirken, H.C. ise adliyedeki ifadesi sonrasında serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑