radyo
radyo

TATİL

KOCAELİ'DE MAVİ BAYRAKLI PLAJ SAYISI 4'E ÇIKTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karadeniz kıyılarında yaptığı sahil çalışmaları ile Bağırganlı Plajı da Mavi Bayrak aldı. Kocaeli'de Mavi Bayraklı plaj sayısı 4'e çıktı.

11 Mayıs 2017 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.483 kez okunmuştur

KOCAELİ'DE MAVİ BAYRAKLI PLAJ SAYISI 4'E ÇIKTI
KOCAELİ'DE MAVİ BAYRAKLI PLAJ SAYISI 4'E ÇIKTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karadeniz kıyılarında yaptığı sahil çalışmaları ile Bağırganlı Plajı da Mavi Bayrak aldı. Kocaeli'de Mavi Bayraklı plaj sayısı 4'e çıktı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 3 plajda koruduğu Mavi Bayraklı plajlara bir yenisi daha eklendi. Kandıra Cebeci ve Kerpe ile Karamürsel Altınkemer Halk Plajlarına ilave olarak Bağırganlı Halk Plajı da Mavi Bayrak ile ödüllendirildi. Bağırganlı Halk Plajı'nın da Mavi Bayrak almasıyla Kocaeli genelindeki Mavi Bayraklı Plaj sayısı 4'e yükselirken, Kocaeli'nin Karadeniz sahilleri de üçüncü Mavi Bayrak'a kavuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi'nin temizlenmesi için yaptığı çalışmaların meyvesi olarak 2012 yılında Karamürsel Altınkemer Halk Plajı ile ilk Mavi Bayrağı aldı. 2013 yılında ikinci Mavi Bayrak Kandıra Cebeci Halk Plajı'na verildi. 2016 yılında ise Mavi Bayrak jürisi tarafından Kandıra Kerpe Plajı'na da Mavi Bayrak verildi. Son olarak Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2017 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Ön Jüri ve Ulusal Jüri'den sonra Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Bağırganlı Halk Plajı'na da Mavi Bayrak verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑