radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR BERBAT GÖRÜNÜYOR! 3. HAZIRLIK MAÇINI DA KAYBETTİ

3.Etap kamp çalışmalarını Bolu'da sürdüren takımımız, Bolu Termal Otel sahasında geçen sezon grubumuzda şampiyon olup 2.Lig'e yükselen Sancaktepe Belediyespor ile sezonun 3.hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

10 Ağustos 2017 Saat: 09:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.627 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR BERBAT GÖRÜNÜYOR! 3. HAZIRLIK MAÇINI DA KAYBETTİ
KOCAELİSPOR BERBAT GÖRÜNÜYOR! 3. HAZIRLIK MAÇINI DA KAYBETTİ

Lig maçlarını aratmayacak kalitede oynanan hazırlık maçını Kulüp Başkanımız Bahri Yavuz, Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcımız Mesut Volkan Sezgin ve Futbol Şube Sorumlumuz Ceyhun Hoşdil de takip etti.

 

İSHAK ÖNE GEÇİRDİ

Kocaelisporumuz karşılaşmaya Can Emre Yücel, Fatih Adıgüzel, Murat Soner Başak, Ali Keten, Kadir Öge, Mert Yavuz, Kerem Yıldırım, Burak Süleyman, Burak Özbakır, Hamza Mutlu ve İshak Kurt ilk onbiriyle başlarken karşılaşmanın 21.dakikasında rakip ceza alanı içinde Burak Süleyman'ın yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen İshak Kurt düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. İlk yarı Kocaelisporumuzun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

 

PEŞPEŞE İKİ GOL YEDİK

Maçın ikinci yarısında Sancaktepe Belediyespor 67.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Selim'in vuruşunu, ikinci yarıda Can Emre'nin yerine oyuna dahil olan kalecimiz Volkan Mert Korkmaz kurtarırken dönen topu İlker tamamladı ve skora dengeyi getirdi. Bu golden iki dakika sonra Rıza Sancaktepe Belediyespor'u öne geçiren golü kaydetti. Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Kocaelisporumuz, ilk yarıdaki gibi girdiği net pozisyonları değerlendiremeyince mücadele 2-1 İstanbul ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı. Maçı tamamlayan kadromuzun yaş ortalamasının 19 olması ise, günün en güzel skoruydu. Takımımız Bolu kampının son hazırlık maçında 11 Ağustos Cuma günü Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek ve 12 Ağustos'ta kampı tamamlayarak ilimize dönecek.

 

HAZIRLIK MAÇI:
HAKEMLER: Taner Şanlı, Ahmet Elarslan, Engin Eryılmaz
SANCAKTEPE BLD: Emre, Okan, Çetin, Caner, Abdullah, Yener, Selim, Metincan, Melik, Umut, İlker
KOCAELİSPOR: Can Emre (Dk.46 Volkan), Fatih (Dk.59 Onur Öztonga), Murat (Dk.76 Ferhat), Ali (Dk.73 Kemal Can), Kadir (Dk.85 Aykut), Mert, Kerem, Burak Süleyman (Dk.69 Mehmet), Burak Özbakır (Dk.79 Onur Kandöken), Hamza (Dk.61 Gökdeniz), İshak (Dk.46 Sefa - Dk.77 Celil)
GOLLER: İshak Kurt (Dk.22) Penaltı, İlker (Dk.67) Penaltı, Melik (Dk.69)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑