radyo
radyo

EKONOMİ

Kütahya Belediyesi ve Uzmandiş Polikliniği arasında protokol

Özel Kütahya Uzmandiş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Kütahya Belediyesi arasında kurumsal sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, belediye personelinin ve ailelerinin indirim alacağı s...

25 Ocak 2022 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 368 kez okunmuştur

Kütahya Belediyesi ve Uzmandiş Polikliniği arasında protokol
Kütahya Belediyesi ve Uzmandiş Polikliniği arasında protokol

Özel Kütahya Uzmandiş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Kütahya Belediyesi arasında kurumsal sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, belediye personelinin ve ailelerinin indirim alacağı sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.

KÜTAHYA (İGFA)-  Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla açlışı gerçekleşen Özel Kütahya Uzmandiş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Kütahya Belediyesi arasından protokol imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya Belediye Başkanlığında çalışanlar ve bağlı şirketlerimizde çalışanlar ile birinci derece yakınlarını bu kuruluşumuzdan indirimli sağlık hizmeti alacaklar. İndirimler ise muayeneler ücretsiz, radyolojik görüntüleme işlemleri ücretsiz, dijital görüntüleme işlemleri ücretsiz olacak. Özel dental anestezi cihazlarının kullanımından ilave ücret alınmayacak.  Acil diş tedavilerinin yüzde 25 indirimli, estetik tedavilerde yüzde 20 indirim, gülüş tasarımı tedavisinde ve botoks uygulamaları yüzde 20 indirim, implant tedavisinde yüzde 15 indirim, uzman hekim tedavi ücretlerinde yüzde 10 indirim uygulanacak. Belediyemiz ve şirket çalışanlarımıza ile kuruluşumuza hayırlı olsun. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Kütahya Uzmandiş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Gökhan Saygılı ve imza töreninde hazır bulunan satın alma ve muhasebe sorumlusu Derya Kolay ise imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑