radyo
radyo

MAGAZİN

Kutsi'den 19 Mayıs konseri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Gebze bölgesinde de Kutsi konseri ile yaşandı. KOCAELİ İGFA- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu kentin her köşesinde ya...

20 Mayıs 2022 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 668 kez okunmuştur

Kutsi'den 19 Mayıs konseri
Kutsi'den 19 Mayıs konseri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Gebze bölgesinde de Kutsi konseri ile yaşandı.

KOCAELİ İGFA- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu kentin her köşesinde yaşattı. İzmit Sekapark'ta ünlü Rapçi Ceza'yı Kocaelili gençlerle buluşturan Büyükşehir, Gebze bölgesinde de Kutsi konseri ile gençlerin bayram coşkusuna ortak oldu. Bu bağlamda sevilen sanatçı Kutsi, Dilovası Polisan Spor Salonu'nda Büyükşehir’in düzenlediği konserde hayranlarını coşturdu. Kocaeli gençliğinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Kutsi, konseri düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etti. 

'Bambaşka', 'Aynı Şehir', 'Aşkın Gururu' ve 'Yaz Günü' gibi en çok beğenilen şarkılarını gençler ile birlikte seslendiren Kutsi, sahne performansıyla alkış aldı.  Selamlama konuşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın selamını ve bayram tebriğini gençlere ileten Başkan Vekili Yaşar Çakmak, ardından Kutsi'ye çiçek ve Türk bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑