radyo
radyo

EKONOMİ

Mania Selendi'nin çehresi değişiyor

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesini ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gürbüz ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanal...

9 Ekim 2022 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 413 kez okunmuştur

Mania Selendi'nin çehresi değişiyor
Mania Selendi'nin çehresi değişiyor

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesini ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gürbüz ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek, muhtarlar ve mahalle sakinleriyle görüşmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, 101 mahalle projesi kapsamında alt ve üstyapısı yenilenen Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesine ziyarette bulundu.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk ve MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Çakır, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri takdim etti. Çakır, MASKİ bünyesinde alt ve üstyapısı yenilenen ve içme suyu deposu inşa edilen Halılar’a hizmetlerin devam ettiği bilgisini verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑