radyo
radyo

EKONOMİ

Manisa Gördes'te depo bakım onarımlarına devam

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Şahinkaya Mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarımında sona yaklaştı.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarının ba...

9 Ekim 2022 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 378 kez okunmuştur

Manisa Gördes'te depo bakım onarımlarına devam
Manisa Gördes'te depo bakım onarımlarına devam

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Şahinkaya Mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarımında sona yaklaştı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarının bakım onarım ve revziyon çalışmalarına devam ediyor.

İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes ilçesine bağlı Şahinkaya Mahallesinde de içme suyu deposu tadilatında sona yaklaşıldı. İçme suyu deposunda dış cepheden, manevra odasına, yalıtım sisteminden fayans döşemelerine kadar birçok alan yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Himaye çiti ile de çevrilecek olan depoya dışarıdan herhangi bir müdahale edilmesinin de önüne geçilecek. Mahalle Muhtarı Mehmet Erdoğan ve mahalle sakinleri de yapılan çalışma için MASKİ’ye teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑