radyo
radyo

SİYASET

Meral Akşener gençlerden söz aldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anadolu'nun artık eski Anadolu olmadığını belirterek, kimsenin dertlerinden kafasını kaldıramadığını söyledi. Akşener, hükümete yönelik yaptığı eleştirilerinde de "Artık Kasımpaşalı Erdo...

18 Mayıs 2022 Saat: 11:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 639 kez okunmuştur

Meral Akşener gençlerden söz aldı
Meral Akşener gençlerden söz aldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anadolu'nun artık eski Anadolu olmadığını belirterek, kimsenin dertlerinden kafasını kaldıramadığını söyledi. Akşener, hükümete yönelik yaptığı eleştirilerinde de "Artık Kasımpaşalı Erdoğan yok. Yerine Beştepeli Bay Kriz geldi" yorumunda bulundu.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin haftalık olağan grup toplantısında TBMM'de açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen gençlerin katılım gösterdiği grup toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra gençlere yönelik mesajlarda verdi.

Akşener, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pistlerin kırılmaya başlanmasına tepki gösterdi. Atatürk'ün isminden bile rahatsız olanlara inat O'nu anmaya devam edeceklerini belirten Akşener, "Bizler 19 Mayıs haftasında Atatürk Havalimanı'na dozerleri sürenlere inat, onun Türkiye için ortaya koyduğu büyük vizyonu hayata geçirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"ANADOLU ESKİ ANADOLU DEĞİL"

"Anadolu artık o eski Anadolu değil" diyen Akşener, "Hiç kimse gülümsemek için bir sebep bulamıyor. Kimse dertlerinden kafasını kaldıramıyor. Çünkü artık insanımız güne nasıl başladığını değil, günü nasıl bitireceğini düşünüyor. Sevgili gençler, AK Parti iktidarının ülkemizi içine soktuğu bu sarmaldan en çok siz etkileniyorsunuz. Koskoca bir ömrün heyecanını hissetmeniz gerekirken, her birinizin yüzünde bir hüzün görüyorum" dedi.

"KASIMPAŞALI ERDOĞAN, BEŞTEPELİ BAY KRİZ OLDU"

"Gece aç uyumanın, yoksulluğun ne demek olduğunu Saray sefasına kapılan Sayın Erdoğan bilmez, bir yüzükle yola çıkan Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan bilir" diyen Akşener, "Eskiden Kasımpaşalı Erdoğan vardı şimdi Beştepeli Bay Kriz var" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençleri ittirerek, kaktırarak, ötekileştirerek Türkiye'yi yönetemeyeceğini ifade eden Akşener, Türk Milleti'nin mayasının ve Cumhuriyetimizin mirasının gençlerde saklı olduğunu söyledi.

Akşener, adaletle özgürleşen, liyakatla eşitlenen, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye'yi el ele, kol kola hep birlikte oluşturacaklarını belirtti.

GENÇLERDEN 1919 RUHU İÇİN SÖZ ALDI

"Bugünümüzü kurtarmak, geleceğimize sahip çıkmak için tüm ayrışmaları, kutuplaşmaları geride bırakarak, millet için, memleket için yeniden bir araya gelmeye ihtiyacımız var" diyen Akşener, 1919 ruhunu yeniden diriltmeye ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, salondaki gençlerden söz istedi. "Sizler Türk milletinin yegane umudu olarak, 1919 umudunu yeniden diriltmeye and içer misiniz? Kayıtsız ve şartsız yakılan kutlu ateşimizi yeniden harlamaya and içer misiniz?" diye soran Akşener'in hitabıne "And içeriz" sesleri yükseldi.

Akşener, gençlerle birlikte  "Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

https://youtu.be/mybvy6K5yzs

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑