radyo
radyo

SİYASET

MERAL AKŞENER'E DESTEK BÜYÜYOR

Yeni partisini 25 Ekim’de açacak olan Meral Akşener’e en büyük destek memleketi Kocaeli’nden gelmeye devam ediyor.

23 Ekim 2017 Saat: 08:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.826 kez okunmuştur

MERAL AKŞENER'E DESTEK BÜYÜYOR
MERAL AKŞENER'E DESTEK BÜYÜYOR

25 Ekim tarihinde yeni partisini açacak olan Meral Akşener’e memleketi Kocaeli’nden destek gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Başiskele gurubu olarak bir araya gelen Meral Akşener destekçileri bu kez de İzmit, Derince, Körfez, Gölcük, Kartepe ve Başiskele grupları olarak bir araya geldiler. 25 Ekim’de Meral Akşener önderliğinde faaliyete geçecek olan partinin açılışı için Ankara’ya gidileceği ifade edildi. 5 İlçeden grup üyelerinin gerçekleştirdikleri ortak basın açıklamasını okuyan Ramazan Sevinç “Kocaeli’de, yeni oluşum için bir araya gelen bizler, açıkça ilan ederiz ki; Grubumuz üyeleri çalışmalarında, hiçbir kurum, kişi veya isim adına, hiçbir yerden emir, talimat, rica, yetki ve kaynak almamıştır.  Hiçbir kurum, kişiye karşı, hiçbir anlamda borcu yoktur” dedi.

 

İSTİFA EDENLERİN SAYISI ARTIYOR

Hazırlanan ortak basın açıklamasını okuyan Ramazan Sevinç “Grubumuz sorumlularımızla yaptığımız, basınımızla da paylaştığımız, bir önceki durum değerlendirme toplantımızdan şu zamana kadar ki faaliyetlerimizin geldiği noktada Kocaali’deki oluşumumuza, yeni ilçelerde eklenmiş olup, ilçe, mahalle ölçeğinde çalışmalarımız devam etmektedir. Başka partilerde kayıtlı iken, Kocaeli il bazında, ilçe Seçim Kurulları vasıtası ile istifalarını vererek, belgesini bize ulaştıran, arkadaşlarımız artarak devam etmektedir.  Dostlarımız, yoldaşlarımız, gönüldeşlerimizden, yeni oluşum partimizin ilimizde resmiyet kazanması ve kurumsal kimlik kazanması akabinde, tarafımıza resmi üyelik sözü veren sayısında da çok büyük artış olmuştur” dedi.

dayanisma.jpg

4 ANA HEDEFTE BULUŞTUK

Sözlerine devam eden Sevinç “Takip etmekte olduğumuz liderimiz Meral Akşener Hanımefendi’nin tüm Türkiye'deki yeni oluşum için göstermiş olduğu 4 ana hedefte buluştuk. Bunlar; Toplumdaki tüm siyasi yelpazeye dokunmak,  Grubumuzda 5 ayrı partiden, belgeli üye adaylarımız mevcuttur. Kadınların yeni oluşuma aktif katılımıdır. Gençlerin yeni oluşuma aktif katılımıdır. Grubumuzun %22'si gençtir.  Apolitik kişilerin, Yeni oluşuma aktif katılım öncesinde Apolitik iken, grubumuzdaki katılım oranı %27’dir” dedi.

 

HİÇ KİMSEYE BORCUMUZ YOK

Oluşum içerisinde hiç kimseye borçları olmadığını vurgulayan Sevinç “Kocaeli’de, yeni oluşum için bir araya gelen bizler, açıkça ilan ederiz ki; Grubumuz üyeleri çalışmalarında, hiçbir kurum, kişi veya isim adına, altında, gölgesinde, lehine, himmetinde olmayıp hiçbir yerden emir, talimat, rica, yetki ve kaynak almamıştır.  Hiçbir kurum, kişiye karşı, hiçbir anlamda borcu yoktur” dedi.

istifa-002.jpg

BÜYÜK ATATÜRK'ÜN REHBER EDİNDİK

Sevinç “Büyük Atatürk'ün rehber edinmiş, Meral Akşener Hanımefendi’nin liderliğini benimsemiş, akli hür, vicdan hür, milliyetçi, vatansever bireyler olarak, ortak müştereklerde buluşarak, bir araya geldik. Grubumuzun her üyesi bir bireydir, verilen her vazifeye amadedir, grubumuzun ortak kararı ile kendisinden istendiğinde de, oluşabilecek kademelere doğal adaylardır. Lakin Heyet olarak bizler, 1,5 yıl önce yola çıkarken, birbirimize verdiğimiz söz üzere, herhangi bir göreve adaylık başvurusu yapmayacağız” dedi.

toplu-151.jpg

25 EKİMDE ANKARA’DAYIZ

Sevinç, “Tüm ilçe sorumlularımız, mahalle sorumlularımız, yol arkadaşlarımız, semtlerinizdeki bu yeni oluşuma katılma arzusunda olan insanlarımıza, gönüldeşlerimize ulaşmak ile ilgili gayretlerinizi takdirle izliyoruz ve tebrik ediyoruz.  Bununla birlikte hedefimiz yapılandığımız ilçe ve mahalleler de üye adayları sayımızı arttırmak. 25 Ekim Çarşamba günü Ankara'da yapılacak organizasyon için, grubumuz ve üyelerimizce, ilçelerimizden kaldıracağımız otobüslerin organizasyon şekli ve çalışmalarımızla ilgili öneri fikir eleştirisi yapacağız” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑