radyo
radyo

SPOR

MİLLİLER KOSOVA ENGELİNİ BOL GOLLE GEÇTİ, DÜNYA KUPASI İÇİN UMUTLANDI

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 6. maçında A Milli Futbol Takımımız Kosova'yı 4-1 mağlup etti.

11 Haziran 2017 Saat: 23:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.813 kez okunmuştur

MİLLİLER KOSOVA ENGELİNİ BOL GOLLE GEÇTİ, DÜNYA KUPASI İÇİN UMUTLANDI
MİLLİLER KOSOVA ENGELİNİ BOL GOLLE GEÇTİ, DÜNYA KUPASI İÇİN UMUTLANDI

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 6. maçında Türkiye deplasmanda Kosova'ya konuk oldu. Milli Takımımız karşılaşmayı Volkan Şen, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın golleriyle 4-1 kazandı.

Türkiye Kosovayı farklı geçti Maçta 5 gol, 1 kırmızı

ARNAVUTLUK'TA ARDA TURAN SESLERİ!
Makedonya maçının ardından takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye hem sözlü hem de filli saldırıda bulunduğu için kadrodan çıkarılan Arda Turan lehine tribündeki bazı taraftarlar tezahürat yaptı.

Maç öncesinde Milli Takım tribünlerinde " Bayrampaşa'nın gururu Arda Turan" tezahüratları yapıldı. Arda Turan lehine yapılan bu tezahürata tribünlerin bir kısmı destek vermedi

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ!
Kosova-Türkiye maçı öncesinde İşkodra'da, iki ülke taraftarları ve basın mensupları çok kapsamlı güvenlik aramasına tabii tutuldu. La Boriçi Stadı'na çıkan tüm yollar araç trafiğine kesildi. Tüm taraftarlar tek bir merkezden stat yoluna giriş yaparken kapsamlı şekilde arandı.

Stat girişinde ise Türk taraftarları kötü sürpriz bekliyordu. Ramazan ayı nedeniyle stada su, kola ve benzeri sıvılar gelen taraftar ile basın mensuplarının getirdiği içecekler stada alınmadı.Görevli olan Basın mensuplarının çantaları kapsamlı şekilde aranıp su, parfüm, çakmak gibi şeylere el konuldu.

Türkiye Kosovayı farklı geçti Maçta 5 gol, 1 kırmızı

TERİM'DEN 'CENGİZ ÜNDER' SÜRPRİZİ!
A Milli Takımın tecrübeli teknik adamı Terim, dünkü 90 dakikada sürpriz şekilde Emre Mor'u yedek bıraktı.

Hafta içinde kanatlarda Volkan Şen ile birlikte Emre Mor'u görevlendiren Fatih Terim, son dakikada tercih hakkını Cengiz Ünder'den yana kullandı.

Cengiz Ünder, kariyerinde ilk kez grup maçlarında A Milli Takım formasını giymiş oldu.

Cengiz Ünder 4. milli maçında 2. golünü kaydetti. Genç yıldızımız A Milli forma ile ilk golünü Mart 2017'de Moldova'ya karşı atmıştı.

ARDA'NIN FORMASI GENÇ YILDIZA! 
Fatih Terim, milli takımı bırakan Arda Turan'ın giydiği 10 numaralı formayı Yusuf Yazıcı'ya teslim etti.

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerek ilk kez A Milli Takım'a çağrılan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kosova müsabakasında 10 numaralı formayı sırtına geçirdi.

Türkiye Kosovayı farklı geçti Maçta 5 gol, 1 kırmızı

GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ'TAN A MİLLİ TAKIMA DESTEK
2018 Dünya Kupası yolunda hataya yer olmayan 90 dakikaya çıkan A Milli Takıma, maç öncesinde Bakan Kılıç'tan destek geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, twitter hesabından "2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri 6. maçında Kosova ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyorum" mesajını yayınladı.

VE ARTIK KAPTAN MEHMET TOPAL...
Arda Turan'ın A Milli Takımı bıraktığını açıklamasının ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in pazu bandını teslim ettiği Mehmet Topal, dün kaptan olarak sahaya çıktı.

Ay Yıldızlı ekibin 1.kaptanı bundan sonra Mehmet Topal olacak.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI!
Arnavutluk'ta oynanan Kosova-Türkiye maçına fazla ilgi gösterilmedi. La Boriçi Stadı'nın yarısı boş kalırken Kosova taraftarı, Ay Yıldızlılardan daha üstündü.

Türkiye Kosovayı farklı geçti Maçta 5 gol, 1 kırmızı

TERİM'DEN KRİTİK 90 DAKİKA ÖNCESİNDE FOTOĞRAFLI MESAJ!
Makedonya maçında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve kadro dışı kaldıktan sonra TFF Futbol Geliştirme Direktörü Bülent Bayraktar ve Medya İletişim Direktörü Hande Sümertaş'ı hedef alarak " İkisinin görevden alınacağına dair söz vermişti" diyen Arda Turan'a, Terim'den yanıt geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesinde yedek kulübesinde bir Bülent Bayraktar ve Hande Sümertaş ile yan yana poz verdi. Terim'in, bir eli ise uzun yıllardır mesai harcadığı Sümertaş'ın omzunda idi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑