BALABAN CAM'IN SAHİBİ REMZİ BALABAN HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

21 Şubat 2020 Saat: 12:39
BALABAN CAM'IN SAHİBİ REMZİ BALABAN HAKKINDA ŞOK İDDİALAR
Balaban Cam firmasının iki kardeşi ile birlikte sahibi olan REMZİ BALABAN hakkında gazetemize çok ciddi iddialar ve suçlamalarla dolu bilgiler geliyor.

Balaban Cam firmasının iki kardeşi ile birlikte sahibi olan REMZİ BALABAN hakkında gazetemize çok ciddi iddialar ve suçlamalarla dolu bilgiler geliyor.

Kardeşi Osman Balaban ve Ağabeyi Mehmet Balaban ile işlettikleri Balaban Cam Fabrikasında zor günler geçirdikleri bilinen REMZİ BALABAN'ın, firma hesapları ile oynayarak önce kardeşlerine yanlış yaptığı, sonrasında ise düştüğü mali zorluk nedeniyle başka usulsüz ve etik olmayan ticari faaliyetlere giriştiği konuşuluyor.

İzmit Tüysüzler Mahallesinde 3 Ortak başlayıp inşa ettikleri Vera Life adlı villa sitesini ortakları da ayrıldıktan sonra 3 yıl gecikmeli olarak tamamlayabilmişti.

Vera Life Sitesini inşa ederken, ince işler için bir daireyi İnşaat Mühendisi Kahraman Bulut'a veren REMZİ BALABAN, bir daireyi de, Elektrik işlerini yapan ELEKTRON PROJE LTD.ŞTİ. OSMAN ÇETİN'e vermiş.

vera life izmit ile ilgili görsel sonucu

2016 yılında yaptıkları sözleşme ile 400 Bin TL fiyatla verdiği villanın tapusunu Remzi Balaban'a güvendiği için almayan Elektrik Firması Sahibi Osman Çetin daireyi satmak için tapuyu istemiş.

Ancak Remzi Balaban, "DAİREYİ VERMİYORUM, BANA 50 BİN TL ÖDE VEREYİM" deyince;

Osman Çetin," böyle birşey yok neden ödeyeceğim sana 50 BİN TL der."

Ağzını bozup, küfür, hakaret ve tehditler savuran REMZİ BALABAN, daireyi vermiyorum. Ben kendim satacağım der.

Araya çok fazla insan girmesine rağmen, en yakınlarını bile dinlemeyen REMZİ BALABAN'ı gazete olarak biz de aradık. Konuşacak birşey yok diyerek telefonu yüzümüze kapattı. Kendisine sunduğumuz söz hakkını kullanmadı. Ağabeyi Mehmet Balaban'ı aradığımızda ise o da telefonu açmayıp NO'ladı.

BALABAN CAM'ın zor günler yaşadığı, iflasın eşiğinde olduğu söyleniyordu, ancak başkasına ait bir evi satıp üzerine konmaya çalışmak ne ticari ahlaka sığar, ne insanlığa sığar! İzmit küçücük bir yer, herkes birbirini tanır. Geniş bir kesim tarafından tanınan Remzi Balaban yaptığı bu yanlışlıktan dönmezse başta kendisi sonrasında ailesi insanların yüzüne bakamayacak duruma gelecekler.

Ticarette, para kazanmak kadar kaybetmekte var. Önemli olan arkandan kötü konuşturmamak. Her zaman, göğsü dik, alnı açık bir şekilde insan içine çıkmak gerekir. Kendi hırsları yüzünden, Eşini, kardeşlerini, Çocuklarını ve hatta torunlarını kimse zor durumda bırakmamalı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Vedat Özdemir25.01.2020 21:06

Remzi Balaban o kadar çok yetim hakkı yedi ki bir yerden çıkacaktı tabi.