BÜLENT ERSOY'UN ELİMDE SAKALLI FOTOĞRAFLARI VAR DEYİNCE...

25 Temmuz 2017 Saat: 11:32
BÜLENT ERSOY'UN ELİMDE SAKALLI FOTOĞRAFLARI VAR DEYİNCE...
Onur Akay, Bülent Ersoy'a "Elimde sakallı fotoğrafları var" diyerek büyük bir pot kırmıştı. Diva, "Felaketlerden felaket beğensin" diyerek sopayı gösterdi.

Sosyal medyada  Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmeden önceki fotoğraflarını paylaşarak  Bülent Ersoy'u çıldırtan ve  Diva tarafından kendisine 50 bin TL'lik tazminat davası açılan ünlü sanatçı  Onur Akay, "Ben  Bülent Ersoy'u sevmeyen biri olsam, elimde sakallı fotoğrafı var onu da atardım" dedi. Ersoy, "Felaketlerden felaket beğensin" diyerek ayarı verdi.

"FELAKETLERDEN FELAKET BEĞENSİN"

Bülent Ersoy'a, "Tazminat davası açtığınız Felaket Tellalı  Onur Akay sizinle ilgili açıklama yapmış, bu konu hakkında konuşabilir miyiz?" sorusu sorulunca "Zatıalinizle bu konuyu konuşma meraklısı değilim" diyen Ersoy daha sonra dayanamayarak, "Felaket Tellalı  Onur Akay, kendisine felaketlerden felaket beğensin." diyerek Akay'a verdi veriştirdi.

DİVA: TÜRKİYE CUMHURİYETİ BANA PEMBE NÜFUS CÜZDANI VERDİ

" Onur Akay sizinle barışmak ve elinizi öpmek istiyormuş" sorusu üzerine ise çılgına dönen  Diva, "Benim elimi öpebilmek için kaç masa dolaşmış.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti bana pembe nüfus cüzdanı verdi. Ben konservatuar bitirdim ve bu devletin diplomasıyla sabittir. Ben kimseyi kaale almam. Fotoğraflarımı yayınlarlar, basarlar ama önemli olan sesim. O yüzden böyle şeyleri geçin." dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız