BÜYÜKAKIN, ÖMER POLAT'IN BÜYÜKŞEHİR'LE İLİŞKİSİNİ KESTİ

17.04.2024 - 01:53:18
BÜYÜKAKIN, ÖMER POLAT'IN BÜYÜKŞEHİR'LE İLİŞKİSİNİ KESTİ
İbrahim Karaosmanoğlu’nun 2004 yılından bu yana danışmanı olan Ömer Polat, Büyükşehir’in yeni başkanı Tahir Büyükakın döneminde değerlendirilmeyecek.

Birçok spekülasyonlara imza attığı iddia edilen “Hatırla” isimli korsan gazete nedeniyle İzmit seçiminin kaybedilmesinde faturanın kesildiği Ömer Polat yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi’nde görev alamayacak. Seçim öncesi istifa ettiğini açıklayan İbrahim Karaosmanoğlu’nun danışmanı Polat’ın seçim sonrası yeni başkan Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile görüştüğü ve Büyükakın’ın da Ömer Polat’ı istemediği öğrenildi.

POLAT’IN İLİŞKİSİ KALMADI

Oğullarının işlettiği CNR isimli matbaanın belediye işlerinin tümünü aldığı gerekçesiyle, matbaacıların, basına yön vermek istediği için medya kuruluşlarının bir bölümünün, SKM çalışmaları esnasındaki tutumları nedeniyle AKP teşkilatının olumsuz referansları, Ömer Polat’ın kendi ipini çekmesine neden olduğu konuşuluyor. Sonuç olarak Ömer Polat’ın bugün itibarıyla Büyükşehir’deki görevi sona erdi.

MÜDÜRLER DE İSTİFA EDEBİLİR

Büyükşehir kulislerinde konuşulan bir başka konu ise yeni başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın çalışma ortamı anlamında önünün açılması için bazı daire başkanı ve müdürlerin istifa edeceği yönünde. Büyükakın’ın kendi çalışma ekibini kurması ve belediyede kan değişikliğinin yapılması için gerçekleşmesi beklenen istifaların başladığı, pazartesi günü itibarıyla artacağı konuşuluyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız