CHP'Lİ SARIBAY; Maalesef Vekilimizi Aday Gösterdiler

19 Aralık 2018 Saat: 15:21
CHP'Lİ SARIBAY; Maalesef Vekilimizi Aday Gösterdiler
İzmit Belediye Başkan adayının Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet olarak açıklanmasının arından konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İzmit belediye başkanlığı için 2 aday adayımız vardı ama maalesef bunların dışında vekilimizi aday gösterdiler” dedi.

CHP’nin Parti Meclisi, İzmit Belediye Başkan adayının Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet olduğunu resmen açıkladı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Hürriyet’in adaylığının kesinleşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. 2 aday adayımız vardı ama maalesef vekilimiz seçildi diyen Sarıbay, “Diğer aday adaylarımız da kendileri adaymış gibi çalışacaklarına eminim. İzmitimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

MAALESEF VEKİLİMİZ ADAY OLDU

CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayı olarak Hürriyet’in açıklanmasını değerlendiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İzmit belediye başkanlığı için 2 aday adayımız vardı ama maalesef bunların dışında vekilimizi aday gösterdiler. Genel merkezimiz, burada yapılan kamuoyu yoklaması sonucuna uydular. Bizler de bu karara uyacağız. Diğer aday adaylarımız da kendileri adaymış gibi çalışacaklarına eminim. İzmitimize ve partimize hayırlı olsun” dedi. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız