DOUBLE TREE BY HILTON ARTIK DEDEMAN KARTEPE KOCAELİ

14 Haziran 2022 Saat: 15:22
DOUBLE TREE BY HILTON ARTIK DEDEMAN KARTEPE KOCAELİ
Tree By Hilton Otel’in işletmecisi M.M.S. Turizm Anonim Şirketi Hilton ile birlikteliğini sonlandırdı. Şirket, Dedeman Hotels &Resort International ile yola devam kararı aldı.

2015 yılında Kartepe Ataevler Mahallesi’nde yapımına başlanan, 2019 yılında ise kapılarını misafirlerine açan Double Tree By Hilton Otel’de M.M.S. Turizm Anonim Şirketi, Hilton ile ticari birlikteliğini sonlandırdı. BUREAU Projesi kapsamında yapılan, 5 yıldızlı otelin sahibi şirket M.M.S. Turizm Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklamada, “Eylül 2015 itibariyle Hilton Worldwide Türkiye ile başlayan iş birlikteliğimiz sonrası başladığımız otelimiz, Mart 2019 itibariyle Kartepe Kocaeli’de “DoubleTree by Hilton” markasıyla hizmete açılmış olup, o tarihten bu yana hizmet vermektedir. Mayıs 2022 ayı itibariyle ticari iş birlikteliğimizin sonlandırılarak, Kentimiz paydaşlarına, yerli ve yabancı konuklarımıza turizm sektöründe "yeni bir marka” ile hizmet etme yönünde oluşumumuzu kamuoyuyla saygıyla paylaşırız” ifadelerine yer vermişti.

“OTELİMİZİ VE LOKASYONUMUZU ÇOK ARZULADILAR”

Geçtiğimiz cumartesi günü itibariyle Dedeman Hotels &Resort Internationalile imzalar atıldı. İmzaların atılmasının ardından Otel’in yeni adı Dedeman Kartepe Kocaeli olarak belirlendi. Otelin tabelasının değişmesi için sipariş verildiği, 10 güne kadar Dedeman Kartepe tabelalarının takılacağı öğrenildi.  M.M.S. Turizm Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Yüksek MühendisMurat Mustafa Satı tarafından gazetemize yapılan açıklamada, “Şu anda Dedeman Kartepe olarak rezervasyonları almaya başladık. Gayet güzel bir sinerji oldu. Yerli acentelerden müthiş talepler gelmeye başladı. Biz de zaten böyle olacağını umuyorduk. Dedeman Türkiye’nin en eski ve köklü markası. Türkiye’de ve dünyada bilinirliği var. Ekip de çok iyi. Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve A takımı muazzam derecede enerjikler. Otelimizi ve lokasyonumuzu çok arzuladılar; biz de Dedeman markasını beğendik ve çok istedik. Çok güzel bir iş birlikteliği ve sonuç oldu” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız