ECZACI MERVE COŞAR, AROMATERAPİ İLE PEKÇOK SAĞLIK SORUNUNA DEVA OLUYOR

25 Mayıs 2017 Saat: 12:59
ECZACI MERVE COŞAR, AROMATERAPİ İLE PEKÇOK SAĞLIK SORUNUNA DEVA OLUYOR
Geniz Eti küçültücü ve burun açar solüsyondan, bebekler için organik sinek kovucuya, hamile hastalara organik nemlendiriciden, Egzamalı hastalar için solüsyonlara kadar pekçok formülü kendi laboratuvarında hazırlayan Eczacı Merve Coşar, tüm hastalıklar için doğal aromaterapi yağları ile solüsyonlar hazırlıyor ve araştırmalarımızı devam ettiriyoruz diyor.

Bilim adamları "Her ilaç bir zehirdir" derler. İlaçlar içlerindeki kimyasal maddeler nedeniyle bir hastalığı yok ederken aslında vücudumuza bir takım da yeni zararlar verebiliyorlar.

Uzun zamandır, ilaç alternatifi doğal yağlar üzerine çalışmalarını ve araştırmalarını sürdüren ve İzmit'te Eczacılık yapan Merve Coşar, Aromaterapik yağlar ve karışımlar konusunda kendisini bir hayli geliştirmiş.

Öyle ki, hazırladığı karışımların ünü Kocaeli sınırlarını aşmış durumda. İstanbul'da ve Anadolu'nun çeşitli kentlerinden özellikle Sosyal Medyadan kendisini takip edenler, bu karışımlardan talep ediyorlar.

Burun tıkanıklığı ve horlama, çağımızın en yaygın sorunlarından birisi. Eczacı Coşar, Okaliptüs, Nane ve diğer aromaterapik katkılar ile tamamen doğal bir geniz eti küçültücü ve burun açar solüsyon hazırlamış. 2 yaşındaki bebekten 82 yaşındaki bir yaşlı insanın da rahatça kullanacağı bu solüsyon tamamen doğal olduğundan hiçbir yan etkisi de bulunmuyor.

Bebek cildi çok hassastır. Bebekler için organik sinek kovucu da yapan Eczacı Merve hanım, hamile hastalar için de organik nemlendiricinin çok büyük ilgi gördüğünü söylüyor.

Vücudunun Yüzde 80'i çalıştığı fabrikada asit yanığına maruz kalan bir işçinin de tedavisini hazırladığı solüsyonlarla büyük ölçüde iyileştiren Eczacı Merve Coşar, hastalarını da sıklıkla takip ediyor. Kullandıkları aromaterapik solüsyonlara hastanın verdiği tepkileri ölçüyor ve solüsyon formülünü rahatsızlığın gelişimine göre tekrar şekillendiriyor.

Egzama ve sedef hastaları için hazırladığı solüsyonların bir mucize gibi sonuç verdiğini aktaran Eczacı Merve Coşar, formülerinin hepsini İzmit Bağdat Caddesinde bulunan eczanesindeki kendi laboratuvarında hazırlıyor.

Tüm hastalara ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Eczacı Coşar, Eczaneci vatandaşın en yakın sağlık danışmanıdır diye de ekliyor. 

Kendisine ulaşmak isteyenler 0.262.323 98 77 numaralı telefondan danışabilirler...

linecamera_shareimage.jpg görüntüleniyor

Ecz.Merve Coşar Elyıldırım

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız