FENERBAHÇE EMRE MOR'U TRANSFER ETTİ

1 Haziran 2017 Saat: 12:47
FENERBAHÇE EMRE MOR'U TRANSFER ETTİ
Fenerbahçe, Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor'u satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performansla taraftarını üzen  Fenerbahçe transfer çalışmalarına hızlı başladı. Sarı - lacivertliler  Borussia Dortmund'da forma giyen milli yıldız Emre Mor'u renklerine kattı.  Fenerbahçe ile Alman kulübü arasında yapılan anlaşmaya göre Emre Mor 1+1 yıllık kiralandı. Ayrıca  Fenerbahçe'nin genç oyuncuyu satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Ertem Şener'in internet sitesi GoalBien.com'un edindiği bilgilere göre; Emre Mor,  Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon Euro kazanacak. Sezon başında  Danimarka'nın  Nordsjaelland takımından  Borussia Dortmund'da transfer olan Emre, sarı - siyahlı ekiple toplamda 19 maça çıktı. Genç oyuncu bu maçlarda bir gol atarken, iki de asist yapma başarısı gösterdi.

KISACA EMRE MOR...

Emre Mor, 24 Temmuz 1997 tarihinde  Danimarka'nın başkenti  Kopenhag'da dünyaya geldi.  Futbol eğitimini Bronshoj, Lyngby ve  Nordsjaelland takımlarında aldı. 2016 yılında  Borussia Dortmund'da transfer oldu.

Danimarka 17 Yaş Altı, 18 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı takımlarında oynadı. Ardından tercihini Türk Milli Takımı'ndan yana kullandı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız