FETÖCÜ GÜNGÖR ARSLAN

26 Eylül 2019 Saat: 23:14
FETÖCÜ GÜNGÖR ARSLAN
Kim Güngör Arslan? Kocaeli’nin başına bela olmuş, şantaj ve yalan haberlerle başta iş adamları ve siyasileri canından bezdirmiş karakteri zayıf cahil bir adam.

Kim Güngör Arslan? Kocaeli’nin başına bela olmuş, şantaj ve yalan haberlerle başta iş adamları ve siyasileri canından bezdirmiş karakteri zayıf cahil bir adam.

Diyor ki; “Kocaeli’de kime sorarsanız sorun FETÖ’cü olacak son adam Güngör Arslan’dır derler.”

Güngör efendinin kafasının basmadığı konu;

 FETÖ’cü diye bir kimlik kartı yok.

Cebinde her 1 Dolar taşıyan da FETÖ’cü değil.

Ancak FETÖ’nün darbe girişimine dolaylı yollardan da olsa hizmet eden herkes yargı önünde hesap verecek. Hizmet eden herkes FE-TÖ-CÜ-DÜR!!!

Sen, yok Vali şehri terk etti, kaçtı. Yok Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bombalandı gibi haberlerle FETÖ’nün değirmenine su taşı sonra da çık benden FETÖCÜ olmaz de.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini ne sanıyorsun sen?

Gerçi yat kalk sen bu devletin hantal yargı sistemine dua et. Hakkındaki 321 tane dava dosyası Yargıtay’da yıllardır bekliyor.

Yargıtay süreçleri çözüldüğünde, hapishaneden muhtemelen yürüyerek çıkamazsın.

Yıllardır Kocaeli’de insanların kanını emdin. Bunların hesabı elbette hem bu dünyada hem öbür dünyada sorulacaktı. Bu dünyadaki başladı neyse ki!

Fetö’cü Güngör Arslan’ın karakteri öylesine zayıf ki; Sevgili yapıp karısını aldatan, sonra sevgilisine kazık atan, yayında yol arkadaşı olup gazete kurduğu ortaklarını satan, çalışanlarını bir maşa gibi kullanan, dostum diye yanaştıklarını en kısa zamanda sırtından bıçaklayan habis ur gibi. Bitmeye bitmiyor, gitmeye gitmiyor.

Adamın hayatı yamuklarla dolu.

FARUK BOSTAN AYAĞINI DENK AL

Faruk Bostan ismi artık Kocaeli’de bilinen tanınan bir isim. Ancak son zamanlarda Güngör efendiyle olan muhabbetleri sebebiyle daha çok ortalarda görünmeye başladı.

İsmet Çiğit’le, Güngör Arslan’ın bir araya gelmesine vesile oldum diyor. Güngör Arslan’a Patron-Reis-Dayı falan diyor. Anlaşılan o ki Faruk Bostan, Güngör Arslan’ı baya bir seviyor. Buna diyecek bir şeyimiz yok lakin, Güngör Arslan, karısına, çocuklarına, sevgilisine, dostlarına, çalışanlarına kazık atmış bir adam! Sana da çooook yakında sağlam bir kazık atacaktır. Bekle ve gör. Bu benim sana dostça ilk ve son kez tavsiyemdir. İster dikkate alırsın ister almazsın .

AH BE İSMET ÇİĞİT

Ah be İsmet abi, Sen ne yaptın be abi? Hele hele o yazdığın yazı ki hala internet gazetenizde duruyor. Güngör elime para tutuşturdu ben de kabul ettim deyişin! Tekrar tekrar okudum. Hani biriniz MÜPTEZEL diğeriniz ŞANTAJCI’ydınız, sarhoştunuz, Şeker hastalığı beyin hücrelerinizi öldürmüştü!

Ah be İsmet abi, kentte kiminle konuştuysam, İsmet abinin durumu bu kadar mı kötüydü, nasıl yılana sarılır, gelse benim ofisimde otursa ben ona o maaşı verirdim, diyor.

Sen ki bu kentte Gazetecilere hele hele bayan gazetecilere en çok sahip çıkan abi gibi abiyken, o yazdıkların nedir öyle KALTAKLAR falan!

Hiç yakışmadı İsmet abi!

Kazık yemeye sen de hazır ol abi.

Güngör Arslan bu!

Azıcık biti kanlansın, bak seni, Faruk Bostan’ı, o herşeyden habersiz değişik Tahsin Keskin’i  üst üste koyup neler yapıyor!

Güngör Arslan’a yaklaşan, kazık yiyeceği anı beklesin. %99 değil, %100 er geç kazık yiyecektir. Çünkü adamın karakteri bu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız