GÜZEL MANKENİN MEĞER 3 GÖĞÜS UCU VARMIŞ

17 Mayıs 2017 Saat: 11:04
GÜZEL MANKENİN MEĞER 3 GÖĞÜS UCU VARMIŞ
Sinema, müzik ya da TV dünyasındaki ünlülere baktığınızda hepsi ilk anda kusursuz görünüyor değil mi? Ama gerçek pek de öyle değil. Onların da kendilerine göre büyük ya da küçük kusurları var. Hele aralarında bazıları var ki ne tür fiziksel deformasyonlara sahip olduklarını okuduğunuzda dudaklarınız uçuklayacak.

Hayvan hakları için müdacede elen PETA yararına verdiği çıplak pozlarla tanınan model Joanna Krupa şu sıralar TV'nin en gözde yüzlerinden. Krupa'nın da üç tane göğüs ucu varmış.

JOANNA KRUPA

JENNİFER GARNER

JENNİFER GARNER

Hollywood'un gözde oyuncularından birisi olan Garner'ın büyük bir sorunu var; ayak parmakları.

Üst üste binmiş ayak parmakları oyuncunun güzelliğine gölge düşürse de, Garner bu kötü özelliğini göstermekten çekinmiyor. Brachymetatarsiaadı verilen bu durumun nedeni ise ayak kemiklerinin birinin normalden kısa olması. Garner çoğu zaman sandaleti tercih etmese de ettiği zamanlarda ise görüntü vermekten kaçınmıyor.

MEGAN FOX

MEGAN FOX

Çekici yıldızın baş parmakları diğerlerine göre çok kısa ve tombul. Genetik bir hatadan meydana gelen bu durumla ilgili olarak, "Parmaklarım, en büyük kusurum. Ama onları çok seviyorum" diyor.

Megan Fox'un halk arasında “Armut Parmak” olarak tabir edilen bir el başparmağına sahip olması pekçok erkek tarafından itici bulunuyor olsa da ünlü erkek dergisi FHM Fox'u dünyanın en çekici kadını seçmişti.

MADONNA

MADONNA

58 yaşındaki Madonna'nın, beslenmesine ve sporuna ne kadar dikkat etse de, yaşla birlikte kusurları da artıyor.

Her seferinde fit vücudu ve yüzünün görüntüsüyle yıllara meydan okuyan pozlar vermeyi ihmal etmese de Madonna'nın kırışık halleri bir gerçeği ortaya çıkardı. Madonna basına servis edilen fotoğraflarında ellerine photoshop yaptırıyormuş.

ZAC EFRON

ZAC EFRON

Genç kızların gözdesi yakışıklı oyuncu Zac Efron'un da çoğu insanın dikkatini çekmeyen bir kusuru var.

Efron 4 göğüs ucuna sahip. Buna rağmen genç aktör bu kusurunu saklama ihtiyacı duymuyor.

VINCE VAUGHN

VINCE VAUGHN

Vince Vaughn da parmaklarıyla ilgili problem yaşayan ünlüler arasında. Başarılı oyuncunun bu durumu hiç umursamadığını her fırsatta dile getiriyor.

KATE BOSWORTH

KATE BOSWORTH

Güzel yıldızın gözleri farklı renklerde... Bosworth, bu durumdan şikayetçi olmadığını söylüyor. Aslında bir tür kromozom bozukluğu olsa da Bosworth'a ayrı bir güzellik katıyor.

"Heterokromi iridium" adı verilen bu bozuklukla bazen tek bir gözde iki ayrı rengin görülmesi de mümkün. Ama bu durum bu ünlü ismin güzelliklerine güzellik, karizmalarına karizma katıyor. Aynı kromozom bozukluğuna sahip ünlüler arasında Jayne Seymour, Demi Moore, Elizabeth Berkley ve Henry Cavill de var.

KAROLINA KURKOVA

KAROLINA KURKOVA

Model Karolina Kurkova'nın fiziksel deformasyonu ise ilk anda akla gelecek türden bile değil. İlk bakışta kusursuz gibi görünen Kurkova'nın bildiğimiz anlamda bir göbek deliği yok.

Manken bunun nedenini de şöyle açıklamıştı Türkiye'ye geldiğinde: "Normalden 2 buçuk ay erken doğdum. O yüzden göbek deliğim tam olarak gelişmemiş. Fotoğraflarımda Adriana Lima'nın göbek deliğini photoshopla bana uyarlıyorlar.."

ASHTON KUTCHER

ASHTON KUTCHER

39 yaşındaki oyuncu Ashton Kutcher'un bir ayağındaki iki parmağı birleşik.

Yakışıklı oyuncu bu durumdan o kadar rahatsız değil ki canlı yayında ayak parmaklarını bile gösterdiği oldu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız