HEM KAÇAK, HEM MÜHÜRLÜ, www.sahibinden.com'da SATILIK

2 Nisan 2021 Saat: 12:03
HEM KAÇAK, HEM MÜHÜRLÜ, www.sahibinden.com'da SATILIK
Gölcük'te, kaçak bölümleri olduğu için belediye tarafından mühürlenmiş, kullanımı yasaklanmış olan binayı şimdi de internette satarak birinin canını yakmaya hazırlanıyorlar.

Gölcük Halk Platform Başkanı olarak kendisini lanse eden Ahmet Coşkun ve ortağı Kamal Coşkun'a ait olan SILVERLINE mağazası, ruhsata aykırı kaçak imalatları olduğu için geçen hafta mühürlenmişti.  

Gölcük Belediyesinin hemen yanında olan bu kaçak binada 1 Nisan da yani dün, büyük bir şok daha yaşandı.

Daha önce çatıdaki ruhsata aykırı kaçak bölümler için mühürlenmiş olan binada, bu seferde ön cephe, yan cephe ve arka cephedeki  genişliklerin kamuya ait alanlara tecavüzü  ile yapılmış  ruhsata aykırı  kaçak imalatlar olduğu gündeme geldi.

Kaçak imalatlar sonucunda mühürlenerek faaliyetine son verilen SILVERLINE mağaza sahibi Ahmet Coskun ile ortağı Kamal Coskun ilk şoku atlatmadan, bina oturum alanlarında kamuya ait yerlere  yapmış oldukları  tecavüz sonucu tespit edilen  kaçak imalatların gündeme gelmesi ile ikinci bir şok daha yaşadılar.   

Gölcük Belediyesinin hemen yanında olan bu binada yapım esnasında Belediye yetkililerince dikkatten kaçan bu konuların sorumlularının kimler olduğu ve nasıl bu hale geldiği de ayrıca merak konusudur .

Başarılı işlere imza atarak Gölcükte popülaritesi her geçen gün artan Başkan Ali Yıldırım Sezer'in bu kanuna aykırı yapılmış işler konusundaki duruşu ise çevredeki esnaf ve Gölcük halkı tarafından takdir görüyor.

BU KADARINA DA PES DOĞRUSU

Kocaeli'nin güzide ilçesi Gölcük'te kendisini Halk Platformu Başkanı olarak  lanse eden Ahmet Coşkun  ve ortağı Kamal Coşkun Belediyenin hemen yanında kaçak olarak yaptıkları ve SILVERLINE olarak kanunsuz bir şekilde ruhsatsız olarak faaliyet içinde olunan binanın sabıkalarına her geçen bir yenisi ekleniyor.

Bina hem kaçak, hem mühürlü hem de sahibinden.com da satışa sunulmuş. Her fırsatta kendisini bir STK başkanıymış gibi lanse etmeye çalışan Ahmet Coşkun kaçak ve mühürlenmiş bir binayı hangi  cesaret ve pişkinlik ile iyi niyetli alıcıları yanıltacak şekilde satışa sunuyor anlamak mümkün değil.

Kaçak binanın satışa sunulduğu ilanda,  “Reklama Gerek Olmayan “ ibaresi de dikkat çekiyor.

Gerçekten bu binayı yanılıp alanın, İmar Kanunu hükümlerine göre yıkılması gereken bir bina sahibi olarak yeterince reklam olacağı kesindir.

Bakalım bu binadan her geçen gün başkaca sabıkalı hangi bilgiler ortaya çıkacak.

Acaba bu kaçak bina teminat verilerek Bankacılık kanununa aykırı bir şekilde bir Bankadan kredi kullanıldımı! Araştırıyoruz, İnşallah çıkmaz ve biz yanılırız.

YORUMLAR Tümü (35)

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Musa30.04.2021 15:59

Zoruna giden maşalar nasılda dökülmüşler tektek...... Hakkaten şeye sürülcek aklınız yokmuş!!! Yürü be Mami, Zeytinoğlu vakanda varmış, yürü be Mami kim tutar seni.......

C Uzuner30.04.2021 03:05

Bana ve soyismime dil uzatan kaz kafalı tayfa noooldu mesajım zorunuza gittiyse dedimya Müge Anlıya başvurun o gereğini yapar :)))))

Çakma uzunere cevap24.04.2021 10:00

bakiyonuzmu, gammazliyonuzmu, alıyoruzmu, yazıyoruzmu, çekiyonuzmu, heyyy canlı yaratık sen ilkokula gitmedi mi. Nedir bu şive rezaleti. Hem gürcü Uzuner soyadı hem çakma ege şivesi

Serkan terzi22.04.2021 02:09

Cuzuner benim telimi bulman 5 dk ararsan konuşuruz

orhan20.04.2021 16:53

Cuzuner sen soyadına layık işler yapsan ve sözler konuşsan daha iyi olur. Ne dediğimi anladın. Anlamadıysan burada açar anlatırım.

Cuzuner20.04.2021 11:41

Serkan ve s.xocusu siz hiç aynaya bakıyonuzmu. Dayınızın yada halanızın çocuğumu herneyse onun işyerini imardan sebep belediyeye gammazlıyonuz, ardınızada onların tutuklumu nedüdüğü belirsz amcasını alıyonuz sonra burada pispis yazılar yazıp monitör kabadayısı noktamı diyonuz. Ne çekiyonuz sahi pudra şekerimi ne bu. Müge Anlıya başvurun belki o derdinize derman olur yada yüzünüze tükürür.

hülyak16.04.2021 12:25

başıboşlar sayfası. internete yazınca kimin ne oldugu hemen ortaya çıkıyor, tutuklanmış yazıyor vesayre. ay bu ne haydutlar ve haydut kılıklılar buluşmasımı burası

Yakup Dutkn16.04.2021 04:52

Bana cevap yazan gevşek. Serkan kimse onuda senide üstüstekoyarsam kafan bi güzel salar. anladn demi. Adımı yazdım oraya sekaparkta sor beni boşa rüzgar kesme bura anladınmı yavru cenik, mazotuda az çek bak kafan toplamıyo okudugunu anlamyosn halen

Serkan terzi15.04.2021 20:56

Bana cevap yazan şahıslar monitör delikanlılığı yapmayın bana telden ulaşabilirsiniz çok sevinirim NOKTA

Bayan hafiftaş15.04.2021 17:38

Sayın demirtaş bayan, sen kendini bu işlerden uzak tut ve akıllı ol. Kimyanı bu kadar mesajda bozma. Yazdıklarına bak ne imla var ne cümle var her şey darmadağınık. Doğru düzgün cümle kuramıyorsun. Anlaşılan deponun kaçak olmasının tespit edilmesi ve ortaa aniden çıkması, sizin kimyanızı darmadağınık etmiş. İçinizde çalışanlardan haberler geliyor. EEEEEE Allahın sopası yok. Alma mazlumun ahını, yıkma milletin yuvasını bulma böyle belaları. Namuslu iseniz, çıkıp buralarda sölendiği gibi kaçak yapılar yok değin. Diyemezsiniz çünkü her şeyiniz kaçak ve kanunsuz. Şimdi sizin kıyametinizin günü geldi. Devlet geldi sizi suç üstü yakaladı. Diz çökeceksiniz, boyun büküp el aman dileyip Devletin merhametine sığınacaksınız. Sığınmaabilirsiniz, o zaman Devlet kelleyi alır.Sizde kellesiz dolaşırsınız