HÜSEYİN GÜLAÇTI EVİNİ SATIP HOLLANDA'YA KAÇTI

10 Mayıs 2019 Saat: 09:22
HÜSEYİN GÜLAÇTI EVİNİ SATIP HOLLANDA'YA KAÇTI
İş yerini kapatarak kayıplara karışan Gülaçtı Kuyumculuk firmasının sahibi Hüseyin Gülaçtı’nın Hollanda’ya kaçtığı öğrenildi. 200-250 milyon liralık Altan ve para borcunun bulunduğu öğrenilen Gülaçtı’nın gelen tehditler nedeniyle yurt dışına çıktığı

2 Mayıs Perşembe günü sahibi olduğu Gülaçtı Kuyumculuk firmasının kapısına kilit vurarak şehri terk eden Hüseyin Gülaçtı’nın yurt dışına kaçtığı öğrenildi. Gitmeden önce evlerini de sattığı belirtilen Gülaçtı’nın Hollanda’da bulunduğu ifade edildi. Hüseyin Gülaçtı’nın piyasaya 200-250 milyon lira civarında altın ve para borcunun bulunduğu da edinilen bilgiler arasında.

EVLERİNİ DE SATTI

Borcu nedeniyle zor günler geçiren ve gelen tehditlerin ardından yurt dışına kaçan Hüseyin ve kardeşi Orhan Gülaçtı’nın iş yerini kapatmadan önce İzmit Kuruçeşme Radar Mahallesi’nde bulunan Gülaçtı Villaları’ndaki evlerini sattığı ve daha sonra ise Hollanda’ya geçtiği de iddialar arasında.

İŞ YERİNİ DE SATIYORLAR

Öte yandan Hüseyin Gülaçtı’nın kardeşi Hasan Gülaçtı üzerine kayıtlı olan İstanbul Cağaloğlu’ndaki iş yerinin üzerine de satılık tabelası asıldı. Ancak bu işyerinin banka ipotekli olduğu ve bu nedenle satılamadığı öğrenildi.

GÜLAÇTI, HOLLANDA’YA GİTMEDEN ÖNCE BU VİLLAYI SATTI

ŞİKAYETÇİ SAYISI 32 OLDU

Gülaçtı Kuyumculuk'un kapatılmasının ardından firma tarafından mağdur edilen kişi sayısı giderek artıyor. Son olarak yapılan başvurular ile birlikte toplam 32 kişinin Gülaçtı mağduru olarak savcılığa suç duyurusunda bulundukları öğrenildi. Bu kişilerin Gülaçtı Kuyumculuk'a işletmeleri için döviz, para ve altın bırakarak karşılığında faiz aldıkları iddia ediliyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız