KOCAELİ'Lİ GENÇ GİRİŞİMCİ HIZLA BÜYÜYOR

6 Mart 2023 Saat: 22:00
KOCAELİ'Lİ GENÇ GİRİŞİMCİ HIZLA BÜYÜYOR
Kocaeli’li genç girişimci Burak Kaya, Hediyelik eşya, süs eşyaları, ahşap aksesuarlar, ambalaj ürünleri ve daha binlerce ürünü tek tıkla Türkiye'nin kapısına götürüyor.

Kocaeli’li genç girişimci Burak Kaya, Hediyelik eşyalardan süs eşyalarına, ahşap aksesuarlardan ambalaj ürünlerine kadar, A’dan Z’ye binlerce ürünü bir tık’la en hızlı ve güvenilir şekilde Türkiye’nin en ücra köşesine kadar ulaştırıyorlar. Burak ve Halit Kaya kardeşlerin 2022 yılı Mart ayında yani tam bir sene önce kurdukları TUANA SÜS EVİ adlı mağazaları, bu kadar kısa zamanda, her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor.

KOCAELİ’DEN TÜRKİYE’YE AÇILAN KAPI TUANA SÜS EVİ

Tuana Süs Evi Organizasyon web sitesinde akla gelebilecek tüm dekor, süs eşyaları, bay bayan takı, kutlama ve özel gün organizasyon malzemeleri, hediyelik eşya, ambalaj ürünleri ve sayamayacağımız daha binlerce çeşit ürün bulunabiliyor.

Organizasyon ve süs eşyalarının en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunuluyor.

Gerek Hereke ve Körfez’deki mağaza ve ofislerimizde gerekse www.tuanasusevi.com web sitemizde, aynı zamanda Apple Store ve Google Play Store uygulamalarından Tuana Süs Evi’ne ulaşıp, alışveriş güvenle yapılabiliyor.

TUANA SÜS EVİ KURUCUSU BURAK KAYA;

Ağabeyim Halit Kaya ile birlikte TUANA SÜS EVİ VE ORGANİZASYON firmamızı 1 Mart 2022’de kurduk. Önce toptan satış ile başladığımız girişimcilik serüvenimizi E-Ticaret ile güçlendirdik. Sonrasında şube açılışlarımızı yapmaya başladık.

Marka değerimizi hassasiyetle zirveye taşımak için, olmazsa olmaz kural OLARAK KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ’ni kendimize misyon olarak belirledik.

1 Yıllık geçmişimizde, tüm alışverişlerimizde %100 Müşteri memnuniyeti ile ödüllendirildik.

En başta Kocaeli halkı olmak üzere tüm Türkiye’yi www.tuanasusevi.com sitemizi ziyaret etmeye davet ediyorum.

Sitemizi ziyaret ettiğinizde ürünlerin çeşitliliği, kalitesi ve fiyatların uygunluğuna inanamayacaksınız. Koşulsuz iade, garantili değişim ve %100 Memnun kalacağınız alışveriş deneyimleri için herkesi web sitemize davet ediyoruz. Zaman zaman sürpriz hediyelerimizin de olduğu Apple ve Android uygulamalarımızı tablet ve akıllı telefonlarınıza yüklemeyi unutmayınız.   

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız