ŞEYMA'NIN ŞORT GİYMESİNİN SEBEBİ ACUN'MUŞ

4 Temmuz 2017 Saat: 14:42
ŞEYMA'NIN ŞORT GİYMESİNİN SEBEBİ ACUN'MUŞ
Eylül ayında Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturmaya hzırlanan Şeyma Subaşı, "Bana 'şunu giyme' diyorsa, doğrusu odur. Acun etek giymemi pek istemez, rahatsız olur" dedi.

TV8 kanalının sahibi  Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ve çocuğunun annesi  Şeyma Subaşı, ünlü yapımcı ile tanışma hikayesini ve hakkında merak edilenleri anlattı.

Şeyma Subaşı: Acun, Etek Giymeme İzin Vermiyor, System.String[]

İşte  Şeyma Subaşı'nın açıklamalarından satırbaşları;

"Acun,  İstanbul Aydın Üniversitesi'ne ödül almaya geliyor. Biz de  Moda tasarım öğrencileri olarak defile kıyafetleri hazırlıyor ve gösteri yapıyoruz. 15 yaşındayken yaptığım bir senelik bir mankenlik deneyimim olduğu için, bu işleri daha iyi biliyorum diye, onlara biraz yön veriyor ve defilede de başı ben çekiyorum. Acun ve ekibi beni orada görüyor ve telefonumu bölüm başkanından istiyorlar. Ve sonra da beni arıyor, yarışmaya davet ediyorlar. Ben başvurmuyorum yani, onlar beni yarışmaya katılmam için çağırıyorlar. Ve iki kere kutu açtıktan sonra da yarışmaya başlıyorum. Acun'la da orada tanıştım. Sonra da serüvenimiz başladı.

Annem, babam beş vakit namazını kılan, ibadet eden, kendi yağında kavrulan mütevazı insanlar. Benden hiçbir zaman bir şey talep etmediklerini, beklemediklerini de özellikle belirtmek isterim. Evet ailem de çoğu zaman eleştiri oklarına maruz kalıyor ama Acun'un her zaman söylediği bir şey var, böyle bir popülaritenin bu tarafı da olacak. 'Herkes seni sevmek zorunda değil. Eğer sen bu kadar açıksan, bu kadar göz önündeysen, bu kadar fotoğraf koyuyorsan eleştirenlerin çıkması da normal' diyor.

"BİRBİRİMİZE ÇOK GÜVENİYORUZ"

Hiçbir şekilde ilişkimiz sarsılmaz. O kadar birbirimize açığız ki, o kadar güveniyoruz ki. Acun'a kadınlar tarafından gelebilecek ilgiyi tahmin edersin. Ama bizim telefonlarımız da hep ortadadır, şifrelerimizi de biliriz, ne zaman arasak telefonlarımızı da açarız. O benim her şeyimi bilir onun her şeyini de ben bilirim.

"BAZI KIYAFETLER İÇİN UYARIYOR"

Ben bir adım atmadan önce Acun'a sorarım hemen. Benim için en iyisini düşündüğünü biliyorum. Bana 'şunu giyme diyorsa, doğrusu odur. Acun etek giymemi pek istemez, rahatsız olur. Yazlık yerlerde bir sıkıntı yok. Arada bazı kıyafetler için uyardığı tabii ki de oluyor. 'Buna ne gerek var çıkar istersen' diye. Bazen öf dediğim olsa da onu dinliyorum, kabul ediyorum, hak veriyorum.

"ACUN, BABAMLA KONUŞTU"

Ailem ilk önce şok oldu tabii. Belki tahmin ediyorlardı, çünkü Acun bizim eve gelip gidiyordu. Beraber akşam yemeklerimiz olurdu. Anlamıyor ve konduramıyordu babam tabii. Annem belki biraz anlıyordu. Babam 1.5 sene sonra gazeteden öğrendi durumu. İlk önce ablamla konuştuk o konuşsun diye, sonra Acun babamla konuştu.

Ben bile 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasındaki halimi görünce, nasıl bu kadar değiştim, ben ne oldu da bu hale geldim diyorum açıkçası. "Ama dudağım dışında estetiğim yok. Kaşımı bile aldırmıyorum. Acun diyor ki, 'çok kilo verdin ve yüzün oturdu.' Dolgu da yaptırmadım. Ama cildime çok iyi bakıyorum."

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız