TAHİR BÜYÜKAKIN'DAN İLK DERS GEÇMİŞ YÖNETİME

13 Aralık 2018 Saat: 10:40
TAHİR BÜYÜKAKIN'DAN İLK DERS GEÇMİŞ YÖNETİME
Kartepe’deki gezisi sırasında Köseköy Gençlik Merkezi’ne uğrayan AKP’nin Büyükşehir adayı Tahir Büyükakın, “Gençlerimize kodlamayı öğrettiğimiz zaman kendi programlarını yazabilirler. Tablet dağıtmak yerine bunu yapmalıyız” dedi.

AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Köseköy Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKP İlçe Başkan Vekili Faruk Baysal ve partililerin  eşlik ettikleri Büyükakın, ziyaret esnasında merkezdeki gençlerle sohbet etti. Program sırasında bir ara Başkan Üzülmez ile Büyükşehir adayı Büyükakın arasında kısa süreli bir pinpon maçı da oynandı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK”

Gençlere sahip çıktıklarını dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Gençlik Merkezimiz buradaki gençler için kuruldu. Türkiye’nin her tarafında AK Parti belediyeciliğinin güzel örnekleri var. Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde uyguladığı sosyal ve gönül belediyeciliğini Kartepe’mizde rehber edindik. Sosyal belediyeciliğin ödüllü ve örnek projeleri ilçemizde uygulanmaktadır” dedi.

 

GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAK

AKP’nin Büyükşehir adayı Tahir Büyükakın ise, “Kartepe’de teleferik projesinin temelini attık. Bu proje üzerine çok çalıştık. Gençlerimize şu an yapılan hizmetler bundan sonra da devam edecek. Kocaeli genelinde güzel projeler üreteceğiz. Yeni dönemde de bu tür yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

“TABLET DAĞITMAYALIM…”

Dünyada artık yönetimlerin katılımcılıkla yapıldığını dile getiren Büyükakın, “Akıllı şehir yönetimleri uygulamaya geçiyor. Bu sayede şehirlerin yönetilmesi de kolaylaşıyor. Gençlerimize kodlamayı öğrettiğimiz zaman kendi programlarını yazacaklar. Tablet dağıtmak yerine bunu yapmalıyız. Kodlama sınıfları, 3D sınıfları ile gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız” açıklamasında bulundu.  

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız