İzmir Alsancak'ta çok tatlı festival

22 Mayıs 2022 Saat: 12:30
İzmir Alsancak'ta çok tatlı festival
Pasta ve Çikolata profesyonellerini bir araya getiren 7.Uluslararası Master Of Cake- Pasta ve Çikolata Festivali 2 yıl aradan sonra İzmir’de muhteşem gösterilerle başladı. İZMİR (İGFA) - Pandemi dolayısıyla 2 yıldır ertelenen ve dün ba...

Pasta ve Çikolata profesyonellerini bir araya getiren 7.Uluslararası Master Of Cake- Pasta ve Çikolata Festivali 2 yıl aradan sonra İzmir’de muhteşem gösterilerle başladı.

İZMİR (İGFA) - Pandemi dolayısıyla 2 yıldır ertelenen ve dün başlayan “7.Uluslararası Master Of Cake İzmir - Pasta ve Çikolata Festivali bugün yapılacak etkinlik ve ödül töreni ile sona erecek.

İzmir Alsancak’ta bulunan tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde düzenlenen festival kapsamında farklı yepyeni alanlarda da yarışmalar yapıldı.

Uluslararası Master Of Cake İzmir Festival Genel Koordinatörü  Zümra Köse Uludoğan, pasta ve çikolatacıların yeteneklerini sergiledikleri yarışmalara ek olarak ilk kez  ekmek kategorisini de festivale eklediklerini söyledi.

"Ailelerin çocukları ile keyifli zaman geçireceği bir ortam hazırladık" diyen Uludoğan, "Çocuk etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin en büyük çocuk atölyelerini hayata geçirdik. Mutfakta sanat var vurgusu ile sanatı ve sanatçıyı ziyaretçilerle buluşturduk. Pasta atölyeleri, akıl oyunları, ahşap boyama ve şekillendirme atölyeleri, resim atölyeleri, el becerilerini geliştirme ve sanatsal aktivite atölyelerinin yanı sıra festival alanında çocuk parkları da yer alıyor..Haldun Dormen’in süpervizörlüğünü yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu yönetiminde çocuk tiyatrosu alölyeleri, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmir Aşçılar Derneği tarafından organize edilen  Down Sendromlu çocuklarımızı da  festivalde etkinliklere dahil ettik" diye konuştu.

36 firmanın katıldığı festivalde 21 profesyonel şef farklı show ve tadımlarla hünerlerini de  sergileme fırsatı buldu.

Günün sonunda ise Gökçe konseri ile ziyaretçilerimize güzel anlar yaşanacak.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız