radyo
radyo

EKONOMİ

MÜTEAHHİTLERDEN HÜRRİYET'E ZİYARET

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk Mamik ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti.

3 Mayıs 2019 Saat: 12:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.485 kez okunmuştur

MÜTEAHHİTLERDEN HÜRRİYETE ZİYARET
MÜTEAHHİTLERDEN HÜRRİYET'E ZİYARET

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk Mamik ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyaretlerinde dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Hürriyet “  görev süremiz boyunca hayata geçireceğimiz projelerimizi vatandaşımızı yalnız bırakmadan, onları memnun ederek, vatandaşın lehine uygulamak isteriz.  Koruyucu, kollayıcı yönümüzü ön planda tutarak projelerimizi uygulamak isteriz” dedi.

KENTİMİZE DEĞER KATACAK PROJELER

Ziyarette kentsel dönüşüm konusuna da değinen Hürriyet “ bugüne kadar yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının çoğu ne yazık ki vatandaşlarımızı mağdur etmiştir. Ben bu konuda hassasım. Hukukçu olmamın da biraz farkındalığı var, adalet duygum da yüksek. Ben vatandaşımın tarafındayım. Yapılacak işin kimseyi mağdur etmeden, herkesin hoşnut olabileceği tarzda uygulanması çok kıymetli bir şey. Önemli olan bu projelerin kentimize değer katmasıdır” şeklinde konuştu.

GÖREV DÜŞERSE YANINIZDAYIZ

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk Mamik te, “Şehrimizde yapılacak kentsel dönüşüm projelerinizde müteahhitler olarak katkı sağlamak isteriz. Bu konuda bize ne görev düşerse her zaman yanınızdayız” diyerek İzmit Belediye Bakanlığı görevinde Hürriyet’e başarılar diledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑