radyo
radyo

EKONOMİ

NEVZAT DOĞAN ŞİMDİ YANDI !

İzmit Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Elimde çok ciddi hukuksuzluklar var. Sadece belli şirketlere haksız kazançların sağlandığı öyle ihale dosyaları var ki. 15 günde bir özel kalemden

8 Mayıs 2019 Saat: 11:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.708 kez okunmuştur

NEVZAT DOĞAN ŞİMDİ YANDI !
NEVZAT DOĞAN ŞİMDİ YANDI !

İzmit Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığında gerçekleştirilen meclis oturumunda 13 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Belsa 9’ncu katta bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında İzmit Belediyesi’nin Marmara Belediyeler Birliğinde temsil etmek üzere 1 asil ve 1 yedek meclis üye seçildi. Asil üye olarak Çağlayan Duman yedek üye olarak da Engin Duymaz belirlendi.  Gündem maddelerinin çoğu komisyonlara havale edildi.  Bir sonraki meclis toplantısının 14 Mayıs Salı günü saat 15.00’da yapılması kararlaştırıldı.

“HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM”

Mecliste açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Tüm milletimize hayırlı Ramazan’lar diliyorum. Savaşların olmadığı, şehit haberlerinin gelmediği bir Ramazan ayı diliyorum. 6 günde 7 vatan evladımızı şehit verdik. Vatanını koruyan bu uğurda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

YSK’nın İstanbul seçimlerinin tekrarlanması yönünde karar almasını değerlendiren Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, “Vatandaşımız tercihini yaparak bizlere bu görevi layık gördüler. Kim seçilirse seçilsin saygı duymak demokrasinin gereğidir. Bizler hukukun ve adaletin bize gösterdiği ışıkta kimseye zulüm yapmadan çalışacağız. Adalet güzeldir ama devlet büyüklerinde olursa daha güzeldir. Üstünlerin hukuku değil, herkes için adalet diliyorum. YSK bir karar vermiştir. Bu durum hiçbir şekilde kabul edilebilir bir durum değildir. Bu hukuka vurulan bir darbedir. Hukuka insan haklarına saygı gereği yaptığım bir konuşmadır. Her şey çok güzel olacak” dedi.

“BEN DE KENDİ EKİBİMİ KURACAĞIM”

Bende kendi ekibimi kuracağım. Bundan daha doğal bir şey olamaz diyen Hürriyet, “Kimseye haksızlık yapmamaya çalışıyorum. Kimseyi ötekileştirme, itibarsızlaştırma gibi bir tavrımız olmaz. Belediye başkan yardımcılarımızla samimi bir şekilde konuştum. Bana yol açmanız gerekiyor dedim. Sözlerimi tutacağım merak etmeyin” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

“HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE SAYGILIYIZ”

Hürriyet’in ardından söz alan AKP’li meclis üyesi Muharrem Tutuş, “Burada sorgulanması gereken şey bu karar alınırken ne kadar hukuka uyulup uyulmadığına bakılmalı. Hepimiz hukukun üstünlüğüne saygılıyız. Bundan sonraki süreçte kararı vatandaşımız verecektir. Bundan sonra İstanbul’da vatandaşımız ne karar verirse o olacaktır. Herkesin Ramazan’ını kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

“ÜLKEMİZ DEMOKRASİDE SINIFTA KALMIŞTIR”

CHP’li Çetin Sarıca, Tutuş’un ardından yaptığı konuşmada, “Diğer seçimlerde şaibeye düşmüştür ülkemizde. İstanbul çok önemli.  Bu unutulmayacak bir şeydir. Ülkemiz demokrasi noktasında sınıfta kalmıştır. Bu karar hoş olmamıştır” ifadelerini kullandı.

PARTİZANCA DAVRANMAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM

AKP grup başkanvekili Mustafa Soydabaş Fatma Kaplan Hürriyet’ e tavsiyelerde bulunarak: “Yetkilerimizi İzmitlilerin lehine kullanıp olaylara kavga etmeden yaklaşacağız. 35 yıllık belediye personeli olarak Sefa Sirmen ve Fikret Toker zamanında savrulduk. Tabi ki başkanların bir ekibi olması normal. Parti tabanının size baskı yapması normal. Ama ben sizin partizanca davranmayacağınızı düşünüyorum. Görevlendirmelerinizde bilgi ve birikime değer vereceğinizi umuyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑