radyo
radyo

DÜNYA

PANTOLONSUZ METRO ETKİNLİĞİNDE İÇ ÇAMAŞIRI İLE SEYAHAT ETTİLER

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve artık gelenekselleşmiş olan "No Trousers Tube Ride" isimli organizasyonda, yüzlerce Londralı pantolonları olmadan metroya binerek seyahat etti.

8 Ocak 2018 Saat: 10:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.874 kez okunmuştur

PANTOLONSUZ METRO ETKİNLİĞİNDE İÇ ÇAMAŞIRI İLE SEYAHAT ETTİLER
PANTOLONSUZ METRO ETKİNLİĞİNDE İÇ ÇAMAŞIRI İLE SEYAHAT ETTİLER

 Londra'da, geleneksel pantolonsuz metro günü düzenlendi. Binlerce Londralı iç çamaşırlarıyla metroya binerek eğlenceli bir gün geçirdi.

660 ŞEHİRDE VAR

 İngiltere'de 9. yılını dolduran gelenek, 16 yıl önce New York'ta küçük bir şaka olarak başlamıştı. Bugün yaklaşık 660 şehire yayılmış olan pantolonsuz metro gününü Londralılar yepyeni bir seviyeye çekmiş görünüyor.

400 KİŞİ KATILDI

Pazar öğleden sonra hava sıcaklığının 3 derece olduğu saatlerde 400'den fazla Londralı etkinliğe katıldı. New York merkezli geleneğin arkasındaki fikir basit: Rastgele yolcular kışın ortasında pantolon olmadan ayrı duraklarda metroya biniyorlar. Katılımcılar birbirlerini tanımıyormuş gibi davranıyor ve hepsi kışlık mont, şapka, eşarp ve eldiven giyiyorlar. Ancak alışılmadık şey pantolon eksikliği!

AMAÇ GÜLÜP EĞLENMEK

Bu sene katılımın arttığı etkinliğin kurucuları tuhaf geleneğin amacının oldukça basit olduğunu ve yolculuk yapan insanların eğlenmesini amaçladıklarını söylüyor.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑