radyo
radyo

EKONOMİ

REMZİ BALABAN SATIP TAPUSUNU VERMEDİĞİ EVİ BİR BAŞKASINA SATMIŞ

Balaban Cam firmasının sahibi REMZİ BALABAN şimdi de satıp tapusunu vermediği bir evi bir başkasına satmış.

26 Mart 2020 Saat: 17:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.630 kez okunmuştur

REMZİ BALABAN SATIP TAPUSUNU VERMEDİĞİ EVİ BİR BAŞKASINA SATMIŞ
REMZİ BALABAN SATIP TAPUSUNU VERMEDİĞİ EVİ BİR BAŞKASINA SATMIŞ

REMZİ BALABAN BAŞKASININ EVİNİ BAŞKASINA SATTI

Balaban Cam firmasını, Kocaeli'de yaşayan hemen herkes bilir. Küçücük bir atölyeyi kocaman bir fabrikaya dönüştüren, çalışkan Balaban Kardeşler cam ticaretinde gösterdikleri başarılı yükselişlerinin ardından şanslarını İnşaat sektöründe de denemeye karar verirler.

Yaptıkları birkaç tane 3-5 katlı bina sonrasında, İzmit'in elit mahallelerinden olan Tüysüzler Mahallesinde iki ortaklarıyla birlikte 33 villalık bir inşaat işine girişmişler.

Boylarını aşan bu projede, ilk önce birinci ortak, sonrasında ise diğer ortak ayrılmış.

Etraflarına çok zarar ettik edebiyatı yapan Remzi Balaban ve kardeşleri, inşaatı bitirmek için, ince işler yapan firmaya ve elektrik işlerini yapan firmaya birer villa veriyor.

İnce işleri yapan firma villanın tapusunu hemen alıyor ancak elektrik firmasının sahibi, REMZİ BALABAN'a güvenmek gibi bir hataya düşüyor ve tapuyu üzerine almıyor.

Günler geçip 2019 yılına gelindiğinde, BALABAN CAM firmasının işleri bozulmaya başlıyor.

İşte tam bu an itibariyle REMZİ BALABAN, bir villayı iki kişiye satma, sattığı bir villadan vazgeçen ve 50 Bin TL kapora veren müşterisine para ödemek yerine "GEL SANA CAM VEREYİM" diyor. Adamcağız ne yapsın, cam alıp satabileceği birilerini aramaya başlıyor, Birkaç inşaatçı arkadaşıyla görüşüp cam almaya ikna ediyor. Ancak bu defa da REMZİ BALABAN'ı ara ki bulasın. Ne telefonlara çıkıyor, ne de arandığında dönüş yapıyor.

Vatandaş, bir gün aniden fabrikaya gidiyor, REMZİ BALABAN'ı orada yakalıyor, kamyonu yanaştırıyor ve camları yüklüyor. 50 Bin TL'lik alacağı karşılığında aldığı camları 30 Bin Liraya verip, 20 Bin TL zararla kendisini kurtarmış.

Diğer bir villayı verdiği Elektrikçi ise villanın satışını istediğinde "Bana 100 Bin TL ver, yoksa tapuyu vermem" tehdidi savuruyor.

En sonunda 35 Bin Liraya kadar iniyor. Elektrikçi kabul ediyor ama bir şekilde çamura yatıp, sinkaflı küfürler savurup Elektrikçiyle kavga edip, villayı satışa çıkarıp satıyor.

Parayı da cebine indiriyor.

REMZİ BALABAN öyle kötü durumda ki, açılacak davaları göze alıyor. Başkasına sattığı evi bir başkasına devrediyor.

Seni Allah Islah etsin Remzi Balaban. Bu dünyanın birde öteki tarafı var. Sokağa çıkıp insanların yüzüne nasıl bakacaksın. Bu yaptıkların yanına kâr mı kalacak sandın.

Biz gazete olarak tependeyiz. Atacağın haksız hukuksuz her adımı buradan vatandaşa aktaracağız.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑