radyo
radyo

SAĞLIK

SAĞLIKLI YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİ BİLİM DESTEKLİ ORGANİK BESİN TAKVİYELERİ KOCAELİ'DE TANITILDI

Günümüzde yediğimiz ve içtiğimiz besinler, vücudumuzun sağlıklı olmasını gerektirecek vitaminleri sağlayamıyor. Haliyle mutlaka dışarıdan takviye gerekiyor.

22 Mart 2022 Saat: 23:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 918 kez okunmuştur

SAĞLIKLI YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİ BİLİM DESTEKLİ ORGANİK BESİN TAKVİYELERİ KOCAELİDE TANITILDI
SAĞLIKLI YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİ BİLİM DESTEKLİ ORGANİK BESİN TAKVİYELERİ KOCAELİ'DE TANITILDI

SAĞKLI YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİ BİLİM DESTEKLİ ORGANİK BESİN TAKVİYELERİ KOCAELİ'DE TANITILDI

Günümüzde yediğimiz ve içtiğimiz besinler, vücudumuzun sağlıklı olmasını gerektirecek vitaminleri sağlayamıyor. Haliyle mutlaka dışarıdan ek besinler takviyeleri alınması gerekiyor.

Ek besin takviyeleri artık önemli bir sektör haline geldiğinden, bu ürünlerin sahtelerinin ya da etkisi kanıtlanmamış olan türevlerinin piyasaya sürüldüğü gözleniyor. Aktarlarda, kuruyemişçilerde hatta semt pazarlarında bile ek besin takviyesi adıyla içeriğinde ne olduğu belirsiz pek çok ürün halka sunuluyor.

Bilinçli tüketicilerin tercih ettiği bu besin takviyelerine en sağlıklı ulaşım noktaları ise eczaneler olarak önümüze çıkıyor.

Ankara Üniversitesi Teknokent'te çok sayıda değerli bilim insanı tarafından geliştirilen, bilimsel çalışmalar ile destekli organik besin takviyeleri ve cilt bakım ürünlerinin tanıtımı geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de yapıldı.

Kocaeli'den Merve Eczanesinin Sahibi Klinik Uzman Eczacı Merve Coşar Elyıldırım, Esin Eczanesinin Sahibi Uzman Eczacı Esin Erbaş Galyan ve 20'ye yakın eczacının katılım sağladığı sunum Kırkpınar Gölevi Restoranda yapıldı.

Programa Konuşmacı olarak Medikal Estetik Hekim Dr.Yasemin Pehlivan , Beslenme Uzmanı Beste Alimert Altunörs, Eczane Koçu ve Eğitmen Mustafa Özarslan katıldı.

Konuşmacılar özetle; Eşsiz besin ve şifa kaynağı olan arı ürünlerinin en doğal ve saf haliyle sunulduğu Anadolunun şifalı bitkilerce zengin tertemiz bölgelerde tamamen sözleşmeli ve kontrollü üretim modeli ile üretilen arı ürünlerinin her aşaması bilimsel takip altındadır. Ankara Üniversitesi Teknokent bölgesinde uzman eliyle geliştirilmiş %100 güvenilir üstün nitelikli arı ürünleri, sayısız ulusal ve uluslararası ödüle layık görülmüştür.

Apinutrive Arı Ürünleri, Türkiye'de organik bal ve arı ürünleri üretiminde lider yüksek teknolojik donanımları ve organik sertifikalı modern dolum tesislerinde tüketime hazırlanmaktadır. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Organik Sertifikasına sahip arı ürünleri, yaşam kalitenize sağladığı üstün değerle sizin ve ailenizin vazgeçilmezi olacaktır. Şeklinde bilgi aktarımında bulundular.

https://www.youtube.com/watch?v=v5DnfCQI41E

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑