radyo
radyo

SPOR

Sakarya Büyükşehir’in raketi en iyiler arasında

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü masa tenisi sporcularından Berra Bahtiyar, Türkiye Masa Tenisi Minik-Küçük en iyiler ferdi seçme müsabakalarında gösterdiği performansla en iyi 16’nın içinde yerini alarak bronz madalyanın sahi...

10 Ekim 2022 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 894 kez okunmuştur

Sakarya Büyükşehir’in raketi en iyiler arasında
Sakarya Büyükşehir’in raketi en iyiler arasında

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü masa tenisi sporcularından Berra Bahtiyar, Türkiye Masa Tenisi Minik-Küçük en iyiler ferdi seçme müsabakalarında gösterdiği performansla en iyi 16’nın içinde yerini alarak bronz madalyanın sahibi oldu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi masa tenisi sporcularından Berra Bahtiyar, Ankara’da düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Minik-Küçük en iyiler ferdi seçme müsabakaları kadınlar kategorisinde en iyi 16’nın arasına girdi.

8-9 Ekim tarihlerinde düzenlenen müsabakalarda göstermiş olduğu performansla 4. ve 6. sıraları alan Bahtiyar, bu sonuçlarla birlikte bronz madalyaya hak kazandı.

Turnuvanın ardından hiç ara vermeden antrenmanlarına devam eden minik sporcu, yaşadığı mutluluğu ifade ederek, “Böyle önemli bir turnuvada kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiğim için mutluyum. Bu turnuva öncesi olduğu gibi, yine antrenmanlarıma hız kesmeden devam ediyorum. İnşallah daha fazla gayret göstererek gelecekte daha önemli başarılara imza atacağız. Elbette antrenörlerimin bana vermiş olduğu destek bu başarıda oldukça önemli bir yere sahiptir. Kendilerine de vermiş oldukları emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑