radyo
radyo

SİYASET

SANCAKLI MHP'NİN BÜTÜN BORCUNU ÖDEYECEK

Seçimlere kısa bir süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarını sürdürürken MHP Kocaeli Milletvekili ve 1. Sıra adayı Saffet Sancaklı da kesenin ağzını açtı.

28 Mayıs 2018 Saat: 12:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.008 kez okunmuştur

SANCAKLI MHP'NİN BÜTÜN BORCUNU ÖDEYECEK
SANCAKLI MHP'NİN BÜTÜN BORCUNU ÖDEYECEK

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde siyasi partiler de propaganda çalışmalarını hızlandırdı. Araç giydirme, iftar programları, bayraklama çalışmaları, miting çalışmaları için siyasi partiler binlerce lirayı gözden çıkartıyor. Bu kapsamda seçimlerde Cumhur İttifakı’nda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi MHP KocaeliMilletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Saffet Sancaklı seçimler için 1 milyon liralık bir bütçe ayırdı. Milletvekili Sancaklı geçtiğimiz günlerde milletvekili adaylarını iftar programında ağırlamıştı. Sancaklı’nın burada yaptığı konuşmada Kocaeli’de seçim çalışmaları için 1 milyon liralık bir bütçe ayırdığı ve değişik programlar yapacağını söylediği öğrenildi. MHP Kocaeli teşkilatları seçim için 6 araç giydirilecek, 500 araç kaput giydirme yapılacak. 1000 adet branda afiş yaptırılacak, binlerce broşür ve 1000 adet dağıtım yeleği hazırlatacak, 4 adet dev ekran, 50 adet billboard kiralanacak. Her akşam farklı bir ilçede sahur yapılacak.

239 BİN TL’LİK BORÇ

Sadece ilçelerde yapılacak iftar programları için 150 bin lira harcanacak. Öte yandan MHP Kocaeli teşkilatının Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde yer alan il binası 2015 yılında 315 bin lira karşılığında satın alınmış, partinin kendine ait olan il binası önünde kurbanlar kesilerek dualar edilmişti. Büyükşehir Belediyesi, MHP’nin il binası olarak kullandığı mevcut binayı satışa çıkarmış, tek alıcı da MHP İl Başkanı Aydın Ünlü olmuştu. 315 bin liraya alınan il binası için ödeme gecikince paranın yatırılıp yatırılmayacağı konusunda polemik yaşanmıştı. Yaşanan sürecin ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün parayı yatırarak binanın tapusunu resmen aldığı ifade edilmişti. Ancak MHP İl binasının 239 bin lira borcu olduğu öğrenildi. Borcun neyden kaynaklı olduğu henüz bilinmezken Sancaklı’nın geçtiğimiz Cuma milletvekili adaylarını ağırladığı toplantıda MHP İl binasının kalan borcunu da ödeyeceğini söylediği öğrenildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑