radyo
radyo

SPOR

SİRMEN; 'KENT KONUT DÖRTTE BİR FİYATA TESİSLERİ KAPATMAYA ÇALIŞIYOR'

Eski Başkan Sefa Sirmen, 200 milyon lira kazanılacak tesislerin Kentkonut’a sadece 55 milyon liraya devredilmesinin mümkün olmadığını söyleyip, bu iş için uğraşanlara hapis yolunun bile açılacağını söyledi.

31 Mayıs 2017 Saat: 15:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.695 kez okunmuştur

SİRMEN; 'KENT KONUT DÖRTTE BİR FİYATA TESİSLERİ KAPATMAYA ÇALIŞIYOR'
SİRMEN; 'KENT KONUT DÖRTTE BİR FİYATA TESİSLERİ KAPATMAYA ÇALIŞIYOR'

Kocaelispor, Kocaeli Büyükşehir ve KEV Eski Başkanı Sefa Sirmen, tecrübesiyle uyarılarda bulunarak “Tesisler satılamaz. Son söz genel kurulda. Bir kişi savcılığa başvursa, ortalık karışır bir çok kişi hapse girer. 200 milyon lira değeri olan tesis, 55 milyona devredilmek isteniyor. Kocaelispor köşeye sıkıştırıldı” dedi

 

TARİHİ BİR HATA YAPILIYOR

KEV Tesisleri’nin devredilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kentkonut ve Kocaelispor Kulübü’nün çalışmaları büyük yankı uyandırdı. Eski Başkan Sirmen, tesislerin devredilmesinin söz konusu olmayacağını iddia ederek ‘Genel kurul var. Vakıflar var. Bir üye itiraz etse ve savcılığa suç duyurusunda bulunsa, bugün birçok kişi hapse girer. Bu iş o kadar kolay değil” dedi.

 

200 MİLYON NEREDE 55 MİLYON NEREDE?

Sirmen açıklamalarında şu görüşlere yer verdi: "Kocaelispor resmen köşeye sıkıştırılmıştır. Biz kendi zamanımızda 200 milyon lira gelir getirecek bir proje hazırladık. Bu proje hala mevcuttur. TOKİ ile anlaşacaktık ve 50 dönümlük arazinin 20 dönümü binalara ayrılacak, 30 dönüm alan yeşil alan olacaktı. Buradan da Kocaelispor’a yüzde 30’u, yani 3 bin dairenin 900’ü kulübe aktarılacaktı. Bu da 200 bin liradan 200 milyon lira yapar.

 

KENTKONUT KOCAELİSPOR’U KÖŞEYE SIKIŞTIRDI

Kentkonut başından beri tesislerin peşinde ve uğraştı didindi, Kocaelispor’u köşeye sıkıştırdı. Böylece 55 milyon liraya tesisleri kapatmaya çabalıyorlar. Bizim projemiz ise TOKİ’yleydi. Ancak ilgilenilmedi. Şimdi dörtte birine tesislerin satışı yapılmaya çabalanıyor. Ama bu işin sonuçlanacağına inanmıyorum. İnsanlar imza atarken çok dikkatli olmalı. Sonu kötü olabilir. Genel kurul gereken yanıtı verecektir. Ben de bekliyorum”.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑