radyo
radyo

EKONOMİ

SURİYE'Lİ BABA KIZ AZ DAHA ÖLÜYORDU

Gölcük D-130 karayolu Mobil Işıklar mevkisinde karşıdan karşıya geçmek isteyen baba ve kızına otomobil çarptı. Kazada yaralanan baba ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

7 Mart 2018 Saat: 20:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.476 kez okunmuştur

SURİYE'Lİ BABA KIZ AZ DAHA ÖLÜYORDU
SURİYE'Lİ BABA KIZ AZ DAHA ÖLÜYORDU

Gölcük D-130 karayolunda meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmek isteyen baba ve kızı bir otomobilin kendilerine çarpması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre D-130 karayolundan Karamürsel istikametine seyir halinde olan Mehmet Ç. idaresindeki 41 AK 215 plakalı otomobil, Gölcük Mobil Işıklar mevkisinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Rıdvan Furkan ve kızı Betül Furkan’a çarptı.

Baba ve kızı çarpmanın etkisiyle yola savrulurken kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan baba ve kızı ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Otomobillere yeşil yandığı esnada karşıdan karşıya geçmek istedikleri öne sürülen baba ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑