radyo
radyo

EKONOMİ

Teröre Karşı Ortak Hareket Etmeliyiz

Darıca Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını yaparken, toplantının açılışında geride bıraktığımız 2016 yılı ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Şükrü Karabacak, teröre karşı tüm toplumun ortak hareket etmesi gerektiği üzerinde durdu.

4 Ocak 2017 Saat: 13:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.440 kez okunmuştur

Teröre Karşı Ortak Hareket Etmeliyiz
Teröre Karşı Ortak Hareket Etmeliyiz

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Karabacak, 2016 yılının genel bir değerlendirmesini yaparak ülkemizde meydana gelen terör olaylarına değindi. Karabacak, "2016 yılı acı olaylarla çok büyük sıkıntılarla geçti. Ama devletimiz güçlü bir devlet. Bugün itibariyle sükunet içinde memleketimize, milletimize, birlik ve beraberlik içinde hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Savunmasız insanlara karşı yapılan saldırılar affedilemez. 2016'nın son günü meydana gelen saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Terörün dini, dili, ırkı, görüşü ne olursa olsun lanetlenmelidir. Masum insanlar, suçu olmayan insanlar katledildi. Bir terörist, masum insanlara acımasızca kurşun sıkıp hayatlarına son verdi. Terörün nereden geldiğine bakmaksızın, tek vücut olarak yolumuza devam etmeliyiz. Ülkemizde buna benzer terör eylemlerinin son bulması adına hükümetimiz gerekli çalışmaları sürdürüyor, bizlerde terörün son bulması için dua ediyoruz, ülkemiz adına Darıca meclisi olarak hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz, hep birlikte güzel kararlara imza attık, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. İnşallah güzel bir yılı hep birlikte geçiririz." diyerek düşüncelerini açıkladı.

DENETİM KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Ocak ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, Darıca Belediyesi Denetim Komisyonuna Burhanettin Fırtına, Yılmaz Tunalı, Habip Uluoğlu, Yakup Kaya ve Şevki Yıldırım seçildi.

Meclis maddelerinde Kocaeli Valiliği'nce Darıca'nın bazı mahallelerinde yapacağı Kadastro çalışması hakkında meclise bilgi verilirken, Bağlarbaşı, Bayramoğlu, Emek, Fevzi Çakmak, Piri Reis, Yeni, Cami, Yalı ve Zincirlikuyu mahallelerinde yeniden planlama yapılacağı açıklandı.Her mahalleden muhtarlar tarafından  bilirkişi mahiyetinde 6 kişi seçilerek görevlendirildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑