radyo
radyo

ASAYİŞ

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YENİ GELİŞME

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişi tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

19 Mart 2018 Saat: 13:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.044 kez okunmuştur

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YENİ GELİŞME
UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YENİ GELİŞME

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından 2017 yılı içerisinde farklı tarihlerde yapılan operasyonlarda 3 şüpheli yakalanarak gözaltina alındı.

Operasyon kapsamında 184 kilogram eroin ve 769 kilogram esrar ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 kişi sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Polis ekiplerinin aynı guruba yönelik devam eden çalışmalarında ise İstanbul, Ankara ve Kocaeli illerinde birbirleri ile bağlantılı olarak ülkemiz üzerinden avrupa ülkelerine uyuşturucu madde sevk ve organizasyonu yaptıkları iddia edilen D.B, Ü.C, U.P, A.K, N.F, H.Ş, A.O.Ö, H.K, I.A. ve H.A isimli 10 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda şüphelilerin yapılan üst aramalarında suikast sihahı olarak bilinen 1 adet Glock marka tabanca ve 24 adet mermi ele geçirildi. Şüphelilerden ikisi sevk ediliği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirlen bir kişinin emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı bir kişinin ise arandığı öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli ise Körfez Adliyesine sevk edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑