radyo
radyo

EKONOMİ

Yaralı Caretta Caretta koruma altında

İzmir Körfezi'nde kafasına aldığı darbenin ardından en yakın hayvan sağlığı birimi olarak Karabağlar Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi'ne getirilen Caretta Caretta türü deniz kaplumbağasının tedavisine başlandı.İZMİR (İGFA) - İ...

9 Ekim 2022 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 333 kez okunmuştur

Yaralı Caretta Caretta koruma altında
Yaralı Caretta Caretta koruma altında

İzmir Körfezi'nde kafasına aldığı darbenin ardından en yakın hayvan sağlığı birimi olarak Karabağlar Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi'ne getirilen Caretta Caretta türü deniz kaplumbağasının tedavisine başlandı.

İZMİR (İGFA) - İzmir'in Karabağlar ilçesinde kafasına bir teknenin pervanesi çarptığı tahmin edilen ve bir gözü kapalı olan kaplumbağanın radyolojik muayenesinde kırık tespit edilmesi üzerine hemen gerekli tedavi işlemlerine başlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deniz Koruma Şube Müdürlüğü'yle Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün birlikte bakımını üstlendiği Caretta Caretta’nın, 50-60 yaş aralığında, 80 kilogram ve dişi olduğu belirtildi.

Caretta Caretta tedavi süresince Karabağlar Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi'nde gözetim altında tutulacağı ve tedavisine burada devam edileceği kaydedildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑