radyo
radyo

SPOR

Ziraat Bankkart, Bursa Büyükşehir'i rahat geçti

AXA Sigorta Efeler Ligi 2022-2023 voleybol sezonu başlarken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ilk maçında deplasmanda Ziraat Bankkart’a 3-0 mağlup oldu.ANKARA (İGFA) - Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ziraat Bankkart, Başkent Voleyb...

1 Ekim 2022 Saat: 17:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 437 kez okunmuştur

Ziraat Bankkart, Bursa Büyükşehir'i rahat geçti
Ziraat Bankkart, Bursa Büyükşehir'i rahat geçti

AXA Sigorta Efeler Ligi 2022-2023 voleybol sezonu başlarken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ilk maçında deplasmanda Ziraat Bankkart’a 3-0 mağlup oldu.

ANKARA (İGFA) - Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ziraat Bankkart, Başkent Voleybol Salonu’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor'la karşılaştı.Deplasman ekibi ilk 2 sette üstünlüğe yaklaşmasına karşın istediği sonuca ulaşamadı. Karşılaşmanın ilk setinde 3 kez set sayısı fırsatını değerlendiremeyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, rakibinin 28-26’lık üstünlüğüne engel olamadı.

İkinci setin büyük bölümünde skor üstünlüğünü koruyan, 24-23’lük avantajı da yakalayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 26-24 kaybetti. Üçüncü sete de etkili başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilerleyen bölümde üstünlüğü kaptırdı. Bu sette de rakibinin 25-21’lik üstünlüğüne engel olamayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑