Körfezli antrenöre milli görev

Körfezli antrenöre milli görev

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü taekwondo başantrenörü Melih Yeni milli takımla birlikte Bosna Hersek’e gitti

Körfez Gençlerbirliği SK’dan yapılan yazılı açıklama ile milli görev alan Yeni’ye başarı dilendi. Açıklamada, “Kulübümüz taekwondobaşantrenörü Melih Yeni 20-23 Kasım 2024 tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek U21 Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Milli Takımımızda antrenör olarak görevlendirilmiştir.

BOSNA HERKES’E GİTTİ
4 Kasım’dan bu yana Çanakkale Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde hazırlıklarını sürdüren Taekwondo milli takımımız bugün antrenmanlarını sonlandırarak Bosna Hersek’e hareket etti. Taekwondo milli takımımıza ve antrenörümüz Melih Yeni’ye başarılar dileriz” denildi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.