radyo
radyo

EKONOMİ

1 gram altını olanlara ilk defa bu uyarı geldi

Altın alım ve satım işlemleri yapan yatırımcılar, altın fiyatlarındaki dalgalanmaları yakından takip ederek kararlarını veriyorlar. Son günlerde altın fiyatlarındaki değişimler, özellikle çeyrek altın ve gram altın alıcılarının ve satıcılarının dikka

11 Ekim 2023 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 761 kez okunmuştur

1 gram altını olanlara ilk defa bu uyarı geldi
1 gram altını olanlara ilk defa bu uyarı geldi

Altın fiyatları, yatırımcılar ve tasarruf sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Altın, ekonomik belirsizlik dönemlerinde güvenli liman olarak tercih edildiği için değeri önemli ölçüde dalgalanabilir. Son dakika açıklamaları ve uzman uyarıları, altın alım-satım kararlarını etkileyebilir.

ORTA DOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI YÜKSELTTİ

Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırı ve İsrail'in buna verdiği sert yanıtını Orta Doğu'da gerilimi tırmandıracağı endişeleri yeni haftada yatırımcıları güvenli liman olarak görülen altına yöneltti. İsrail ve Hamas güçleri arasında hafta sonu yaşanan dramatik çatışmaların Orta Doğu'da daha geniş çaplı bir çatışma riskini artırması, güvenli liman olarak görülen ons altında bu sabah fiyatları yüzde 1'den fazla yükseltti.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Ons altın 1855,40 dolara kadar yükselişin ardındn, şu sıralarda Cuma gününe göre yüzde 1,09 artışla1,853.03 dolardan işlem görüyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑