radyo
radyo

ASAYİŞ

Kayınbiraderini öldürmüştü, detaylar ortaya çıktı

Körfez ilçesinde çıkan kavgada kayınbiraderini silahla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Tanık olarak dinlenen maktulün oğlu, olay günü halasının babasına hakaret içerikli mesajlar attığını söyleyerek, "Su almak için markete gidip

11 Ekim 2023 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 666 kez okunmuştur

Kayınbiraderini öldürmüştü, detaylar ortaya çıktı
Kayınbiraderini öldürmüştü, detaylar ortaya çıktı

Olay, 21 Temmuz 2022 tarihinde Hacıosman Mahallesinde meydana geldi. Arzu A. ve kardeşi Yavuz Özdemir (49) arasında tartışma çıktı. Olaya Arzu A.'nın eşi Cemalettin A.'nın da dahil olmasıyla tartışma kavgaya dönüştü. Cemalettin A., kayınbiraderi Yavuz Özdemir'i tabanca ile iki bacağından vurarak yaraladı. Polis ekiplerince yakalanan Cemalettin A. ile Arzu A., ifadesi sonrasında adliyeye sevk edildi. Cemalettin A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Arzu A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yavuz Özdemir ise olaydan 16 gün sonra hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin açılan davanın 2. celsesi Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşma salonunda tutuklu sanık Cemalettin A., taraf avukatları ve aileler hazır b ulundu. "Azmettirme" suçundan yargılanan tutuksuz sanık Arzu A. ise duruşmaya katılmadı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑