radyo
radyo

EKONOMİ

GENÇ KIZIN GÜZELLİĞİNE ALDANDI 100 BİN TL DOLANDIRILDI

Fabrika işçisi, internet üzerinden tanıştığı ve kendisini evlenme vaadiyle kandıran kadın tarafından 16 bin euro dolandırıldı. "Kimsenin yüzüne bakamaz oldum." diyen talihsiz adam polise şikayetçi oldu .

14 Mart 2019 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.285 kez okunmuştur

GENÇ KIZIN GÜZELLİĞİNE ALDANDI 100 BİN TL DOLANDIRILDI
GENÇ KIZIN GÜZELLİĞİNE ALDANDI 100 BİN TL DOLANDIRILDI

Manisa'da yaşayan 36 yaşındaki fabrika işçisi Berat Ü., internet üzerinden tanıştığı ve kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını öne sürdüğü kadın tarafından 16 bin euro (yaklaşık 100 bin lira) dolandırıldı. Talihsiz işçinin borçlanarak gönderdiği parayı alan kadın kayıplara karıştı.

TANIŞTIĞI KADIN, EVLİLİK KARARI ALINCA 20 BİN EURO İSTEDİ

Organize Sanayi Bölgesi'nde beyaz eşya üretimi yapan bir fabrikada çalışan işçi Berat Ü. iddiaya göre, arkadaşlık sitesinde adının 'Fatma' olduğunu ve Bosna Hersek'te yaşadığını söyleyen bir kadınla tanıştı. Bir süre kadınla yazışan Berat Ü. evlilik kararı aldı ve Türkiye'ye çağırdı. Bunun üzerine kadın, Berat Ü'den 20 bin euro istedi.

ARKADAŞLARI VE AKRABALARINDAN 16 BİN EURO TOPLAYIP GÖNDERDİ

Genç adam, arkadaşları ve akrabalarından topladığı 16 bin euroyu Bosna Hersek'te bulunan bir bankaya havale etti. Telefondan genç kadına parayı yatırdığını söyleyen Berat Ü. ertesi gün kadına ulaşamadı.

DOLANDIRILDIĞINI ANLAYINCA ŞİKAYETÇİ OLDU

Yeni Asır'dan Serkan Özcan'ın haberine göre; gerçek adının Ivo Krstic olduğu öğrenilen kadını defalarca arayan fakat ulaşamayan Berat Ü dolandırıldığını anlayıp polise şikayetçi oldu .

"PARAYI ÖDEMEK İÇİN KREDİ ÇEKTİM, PERİŞAN OLDUM"

Berat Ü. "Fatma takma isimli bir kadınla bir ay boyunca telefon ve internetten konuşup arkadaş oldum. Fatma'ya zaman zaman harçlık gönderdim ve kendisiyle evlenmek istediğimi söyledim. O da bana aşık olduğunu ve Türkiye'ye gelmek istediğini söyledi. Fakat Türkiye'ye gelebilmek için NATO'ya para yatırması gerektiğini, uçak bileti ve pasaport masraflarının ise çok pahalı olduğunu söyledi, 20 bin euro para istedi. Ancak 16 bin euroyu toparlayabildim ve verdiği hesaba gönderdim. Ertesi gün ise kadına ulaşamadım. Bu olaydan sonra kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Aldığım borç parayı ödemek için kredi çektim, perişan oldum" dedi.

pet taksi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑