radyo
radyo

ASAYİŞ

10 GÜNDÜR KAYIP OLAN ÇOCUK BULUNDU

10 gündür kayıp olan Muhammet Güzelaydın'dan iyi haber geldi!

23 Haziran 2017 Saat: 09:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 823 kez okunmuştur

10 GÜNDÜR KAYIP OLAN ÇOCUK BULUNDU
10 GÜNDÜR KAYIP OLAN ÇOCUK BULUNDU

Gölcük'te market işleten Kerem Güzelaydın'ın oğlu Muhammet Güzelaydın, iddiaya göre 10 gün önce D-130 karayolu Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde mendil satarken ortadan kaybolmuştu. Ailenin yaptığı tüm aramalara rağmen Muhammet Güzelaydın bulunamamıştı. Aile, Muhammet Güzelaydın'dan haber alamayınca kayıp başvurusunda bulunmuş ve polis, Muhammet Güzelaydın'ı bulabilmek için çalışma başlatmıştı.

 

EN SON DEĞİRMENDERE'DE GÖRÜLMÜŞTÜ

Oğlunun en son Değirmendere Mahallesi Yüzbaşılar mevkiinde mendil satarken görüldüğünü söyleyen Kerem Güzelaydın, "Ben market işletiyorum ve 11 çocuğum var. Muhammet diğerleri gibi değil. Evden kaçıyor ve kendisini ikna edemiyoruz. Doktorlar muayene etti, herhangi bir psikolojik sorunu da yok. En son Yüzbaşılar ışıklarında mendil satarken görüldüğü söylendi. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptık. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum" demişti.

 

OTOGARDA BULUNDU

Alınan son bilgilere göre Muhammet Güzelaydın, dün gece geç saatlerde İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunarak ailesine teslim edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑