radyo
radyo

EKONOMİ

2 ASKERİMİZİ ŞEHİT EDEN YPG'Lİ KADIN TERÖRİSTLER KAMERADA

Afrin'de 2 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan tanksavar saldırısının hazırlık görüntüleri ortaya çıktı. Sivil giyimli iki kadın teröristin görüntülerinde YPG'nin "Sivilleri vuruyorlar" yalanının da şifreleri var.

9 Şubat 2018 Saat: 11:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.369 kez okunmuştur

2 ASKERİMİZİ ŞEHİT EDEN YPG'Lİ KADIN TERÖRİSTLER KAMERADA
2 ASKERİMİZİ ŞEHİT EDEN YPG'Lİ KADIN TERÖRİSTLER KAMERADA

Dün Afrin'de, tank savar saldırısı sonucu iki askerimiz şehit olmuştu. Bu hain saldırıyı yapan iki YPG'li kadın teröristin, Mehmetçik'in koordinatlarını belirlediği ve saldırıyı yaptıkları anların görüntüleri ortaya çıktı.

İki YPG'li teröristin, altlarında kamuflaj, üstlerinde ise sivil kıyafetler olması dikkat çekti. Bilindiği gibi teröristler bu YPG'liler öldürüldüğünde "Sivilleri öldürüyorlar" propagandası yapıyor.

TSK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

TSK olay ile ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı:

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 07 Şubat 2018 tarihinde, Afrin Bülbül güneybatısı ve El Maski civarında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik. PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen tanksavar ve top/havan saldırıları neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

 

"KARŞILIK VERİLDİ"

Saldırı sonrasında bölücü terör örgütü mensuplarına derhal bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile karşılık verilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine başsağlığı dileriz."

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑