radyo
radyo

ASAYİŞ

20 YIL ÖNCE ÖLDÜĞÜ SÖYLENDİ, OLAYIN ASLI İSE BAŞKA ÇIKTI

Manisa'da, 20 yıl önce trafik kazası sonucu öldüğü sanılan Ali Yeğen'in, dosyasının zaman aşımına uğramasına az bir süre kala darp edilerek öldürüldüğü belirlendi.

28 Temmuz 2017 Saat: 22:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.067 kez okunmuştur

20 YIL ÖNCE ÖLDÜĞÜ SÖYLENDİ, OLAYIN ASLI İSE BAŞKA ÇIKTI
20 YIL ÖNCE ÖLDÜĞÜ SÖYLENDİ, OLAYIN ASLI İSE BAŞKA ÇIKTI

Manisa  Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 26 yaşında yaşamını yitiren Yeğen'in 1997 yılında Alaşehir-Denizli Karayolu'ndaki  Piyadeler Mahallesi mevkisinde meydana gelen trafik kazası sonucunda değil darp edilerek öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerine, dosyanın zaman aşımına uğramasına az bir süre kala yeniden incelemeye alındığı belirtildi.

TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ SÜSÜ VERİLMİŞ

Manisa  Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, " Sarıgöl  Cumhuriyet Başsavcılığı ile yapılan çalışmalar neticesinde, 'jilet Ali' lakaplı Ali Yeğen isimli şahsın darp edilmek suretiyle öldürüldüğü ve olaya trafik kazası süsü verilmek suretiyle olayın kapatılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla olay ile ilgili V.A. (57), M.U. (49), H.Y. (55) ve N.Ö. (47) isimli şahıslar gözaltına alınmış, kasten adam öldürme şüphesi kanaati ile  Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığınca mahkemeye sevk edilen şüphelilerden V.A. (57), M.U. (49) ve N.Ö. (47) tutuklanmıştır."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑