radyo
radyo

EKONOMİ

24 HAZİRAN SEÇİMİNİN İLK OYLARI KULLANILDI

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Derince Limanı'ndaki gümrük kapısına gelen vatandaşlar, oy kullandı.

7 Haziran 2018 Saat: 11:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 874 kez okunmuştur

24 HAZİRAN SEÇİMİNİN İLK OYLARI KULLANILDI
24 HAZİRAN SEÇİMİNİN İLK OYLARI KULLANILDI

Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler için Safi Derince Uluslararası Liman İşletmeciliği'nde, Yüksek Seçim Kurulu yetkilileri nezaretinde 1 sandık konuldu.  Nüfus cüzdanı veya pasaportunu görevli memurlara ibraz eden seçmenler, sabah saatlerinden itibaren için 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. 

OYUNU MEMLEKETİNDE KULLANDI

İzmit'ten oyunu kullanmak için gelen Ahmet Şahintürk (70), yaptığı açıklamada, Almanya'nın Duisburg şehrinden izin için Türkiye'ye geldiğini belirterek, istedikleri yerde oy kullanmanın kendileri için kolaylık olduğunu söyledi. Şahintürk, hakkı olan vatandaşlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Gülşen Şahintürk (58) de oyunu 24 Haziran'dan önce kullanmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, seçim sonuçlarının ülke ve dünya için hayırlı olmasını diledi. Vatandaşların hafta tatillerine dahil 24 saat süre ile oy kullanabilecekleri sandıklar, 24 Haziran Pazar günü saat 17.00'de kapanacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑