radyo
radyo

EKONOMİ

3 FİRMA İHALE TEKLİFİ SUNDU

Eski Valilik Alanı Otopark ve Kent Meydanı Yapım İşi İhalesi’ne toplam 3 firma katıldı. En düşük teklifi ise 26 milyon 498 bin 114 TL ile Kartepe’de bulunan Gül A.Ş. İnşaat verdi.

22 Mart 2017 Saat: 11:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.178 kez okunmuştur

3 FİRMA İHALE TEKLİFİ SUNDU
3 FİRMA İHALE TEKLİFİ SUNDU

Daha önce İki kez ertelenen eski Valilik Alanı Otopark ve Kent Meydanı Yapım İşi ihalesi geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapıldı. Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürü Ercan Özkan’ın İhale Komisyon Başkanı olarak liderlik ettiği açık ihalede biri İstanbullu, ikisi Kocaeli’den olmak üzere toplam toplam 3 firma yer aldı.

 

EN DÜŞÜK TEKLİFİ GÜL A.Ş VERDİ

28 milyon 988 bin 946 TL muhammen bedeli olan ihaleye Kartepe’den Gül A.Ş. İnşaat, İstanbul’dan Milenyum Yapı İnşaat ve İzmit’ten Özpol Mühendisliğin kapalı zarfla usulüyle teklif verdi. İhalede en düşük teklifi ise Kartepe’de bulunan Gül A.Ş. İnşaat verdi. 26 milyon 498 bin 114 TL teklif sunan işletmeyi, yine İzmit’li Özpol Mühendislik takip etti. 26 milyon 499 bin 982 TL’lik teklifiyle ikinci en düşük teklifi sunan Özpol’un da tıpkı Gül A.Ş. İnşaat gibi standart forma uygun teklif vermediği kararlaştırıldı. Yetkili komisyon daha sonrasında aldığı teklifleri değerlendirmek üzere ihale oturumunu kapattı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑