radyo
radyo

EKONOMİ

41 BURDA AVM 1 YAŞINI MUHTEŞEM KUTLUYOR

İlimizde alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 41 Burda AVM, 1’inci yılını Ümit Besen, Pamela ve Bora Duran’ın vereceği konserler ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayacak

18 Ocak 2017 Saat: 11:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.220 kez okunmuştur

41 BURDA AVM 1 YAŞINI MUHTEŞEM KUTLUYOR
41 BURDA AVM 1 YAŞINI MUHTEŞEM KUTLUYOR

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan ilimizde Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 41 Burda AVM, 1. yaşını kutluyor. 21 Ocak Cumartesi günü saat 18.30’da başlayacak kutlamalar muhteşem konserlerle son bulacak. 41 Burda AVM, tüm ziyaretçilerine eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir gün yaşatacak.

 

BİRBİRİNDEN ÖZEL VE KEYİFLİ ETKİNLİKLER

Kocaeli’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan 41 Burda AVM, 1. yılını tüm Kocaeli halkının davetli olduğu birbirinden özel ve keyifli etkinliklerle kutlayacak. Ateş dans şovları ve kortejle başlayacak olan kutlama, romantik müziğin usta yorumcusu Ümit Besen, pop-rock müziğin renkli isimlerinden Pamela ve pop müziğin sevilen ismi Bora Duran’ın gerçekleştireceği konserle devam edecek. Kutlamalar, konserlerin ardından kesilecek 1. yıl pastası ile sona erecek.

 

SANATÇILARLA TANIŞMA FIRSATI

41 Burda AVM’de cumartesi günü dağıtılan QR kodlarını mobil aplikasyon üzerinden okutan 3 kişi Ümit Besen, 3 kişi Pamela ve 3 kişi de Bora Duran ile kuliste tanışma fırsatına sahip olacak. Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de dahil olduğu bir yaşam alanı sunan 41 Burda AVM, 1. yıl kutlamalarında çocukları da unutmuyor.

 

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çocukların ilgiyle takip ettiği Harika Kanatlar çizgi filminin kahramanları 1. yıl etkinlikleri kapsamında, 21-27 Ocak tarihleri arasında, 41 Burda AVM’de çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑